Önceden sadece üzgün olduğum zamanlarda dinliyordum ama zamanla üzgün olmasam da dinlemeye başladım♡
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Müzik & Etkinlik konusunda 14b cevap paylaştı. Arada aklıma gelir bu şarkısını dinlerim. Çookkk seviyorum bu şarkıyı 🖤
https://www.youtube.com/embed/V1MrpRoXaIA11 Yorumla
En İyi Cevaplar
12 Yaşında posterini alıp odama asmıştım rahmetli babam kızmıştı; bu sarhoşomu dinliyorsun diye hiçbir zaman vazgeçmedim sabah işyerine masaya oturduğumda çayımı koyarım Müslüm babayı dinlemeye başlarım; En çok sevdiğim parçası ustadır
12 Yorumla
+1 yılBen dınlerımde senın dınlemen
114 Yorumla- +1 yıl
kızlar muslum sevmezkı
- +1 yıl
degısık geldı Şu an bu bana
- +1 yıl
o guzelde muslum farklı ya
- +1 yıl
zaten o sarkı cok baska
- +1 yıl
sevgımı nefretmı adını sen koy
- +1 yıl
bana eden tarz ama her zaman olmasada canım arada dınlemek ıster
- +1 yıl
tabı canım ya bende o farklı ya
- +1 yıl
Iyı yazısmısız ya
+1 yılNiye dinlemeyelim şekerim semicenkle değil eskiden beri Müslüm babaya saygımız dinleyisimiz var
Benden sigara şarkısı herkese armağan olsun23 Yorumla- +1 yıl
Hayırlı geceler şekerim ♥️🤗
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
27Cevap
- Müzik & Etkinlik konusunda 23,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHiç dinlemedim.
10 Yorumla Arabesk müzik dinlemem. Müslüm gürses de dinlemem ve sevmem. Hakan taşıyan da öyle dinlemem ve sevmem. Bunun için mantıklı sebeplerim var.
110 Yorumla- +1 yıl
Bir kere arabesk müzik dinlemem ve sevmem. İnsanları karamsarlığa sokuyor. Gereksiz duygusallığa ve romantizme de sokabilir. Bir de bunların ismini duyunca aklıma en ilk içki geliyor ve alkol geliyor. sevenleri de genellikle öyle oluyor. Kendini jiletleyenler falan. özellikle bazı seven erkekler için sözüm. sanatçı sadece sanatı değil kişilik ve karakteriyle de topluma örnek olmalı diye düşünüyorum. hani bir ara murat kekilliyi dinleyenler intihar ediyordu ya. insanın dinlediği müzik kişilik dünyasını yansıtır. örneğin metal müzik dinleyenler bazı gençler de satanist eğilim görüleceği gibi.
u +1 yılBenim çok sevdiğim bir şarkıcı vardı. O ihtihar ettikten sonra hayranlarından intihar edenler oldu. Bu durumda o şarkıcıyı kötülemek bana doğru gelmiyor. Kendince doğrusunu yaptı o. Bende hayranıydım, ben intihar etmedim mesela. Bu derece takıntılı bağlanmak, örnek almak kötü
Müslüm gürses dinlenmez mi ya ben rap harici pek dinlemem ama müslüm baba istisna
14 YorumlaMüslüm Gürses dinliyorum, ve müzik listemin yarısı hala arabesk dolu 😅
119 Yorumla- +1 yıl
Sen oraya Seyfi doganayida ekle
+1 yılBi ara çok fena bozulmustu kafam. "Bir tek dileğim var mutlu ol yeter" şarkısini bagira bağıra söylüyordum
20 Yorumla- 10 Yorumla
- Müzik & Etkinlik konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılBir ortamda falan çalınca ancak o zaman dinlerim, özellikle dinlemiyorum arabesk tarzini
10 Yorumla
+1 yılYani dinliyorum bazen dinlemek zorunda kalıyorum ben djyim dugunlerde ya da meyhanelerde clullarda sahne alıyorum o yüzden dinlemek istemesem de bazen mecburen dinliyorum
10 Yorumla
+1 yılEskiden dinlerdim
15 Yorumla- +1 yıl
yok aslında artık hiç bir şey dinlemiyorum o yüzden..
- +1 yıl
:D neyse o konulara hiç girmiyelim :D yağmuru izleyip çay içeriz
Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde
11 Yorumla
+1 yıldemekki her gün üzgünsün artık
136 Yorumla- +1 yıl
Nerden esti her gün dinlemek hiç mi modun düşmüyor? 😏
- +1 yıl
Abi o şarkıları dinlerken düşüş olur zaten de çıkışı nasıl hallediyon sonra jsjsjsj
- +1 yıl
Ya şaka bir yana neden üzülüyorsun üzülme hayat cok güzel yaşamaya değer ben cok mutlyum mesela kafam rahat huzur doluyum 😂
- +1 yıl
Hangi şarkıları seviyorsun 🙃
- +1 yıl
Ben dua lipa hastasıyım levitating , new rules , be the one en sevdiğim şarkılarıdır :D
- +1 yıl
Ya evet üzüleceğiz tabi de öyle tek başına olmaz köşeye cekilip hani seni anlayan biri olmalı bir omuz olmalı di mi 🙃
- +1 yıl
Alen walker faded en sevdiğim senin dediğini de dinlicem : ))) david dinlerim ama cok az. En cok sia dua lipa bir de alen walker müzik zevklerimiz aynı şaka gibi 😊
- +1 yıl
şarkılardan daha etkili hani böyle uzanıyorsun yaslanılıyor iyi olmadıgında iyi geliyor huzur buluyorsun kalp atışı ritim müzik göğüse yaslanırsın söjsjsjsjsj
- +1 yıl
Be the one benim favori şarkımdır muhteşem öteşi bişi. Asla cinsiyetçi biri değilim David Guetta yı bana tamamen sevdirebilirsen ne kadar eşitlik sever biri olduğumu anlayabilirsin tabi tanımak istersen 🙃
- +1 yıl
Evet doğru insana denk gelirsen şarkılardan kat kat çok daha iyi oluyor ama işte güvendiğin dağın çığları altında kalıyorsun 🙃😂
- +1 yıl
Arabeksten bahsediyorsan çok dinlersem sıkılabiliyorum cünkü bazen inanılmaz modu düşürebiliyor arada dinlemek de keyif veriyor. Ama hereketli şarkılardan asla vazgeçmem sıkılmam. Sen?
- +1 yıl
Bazı şarkılar frekanslarından dolayı bize istediğimiz zevki ve hevesi anlık verebiliyor. Bizi doyuma ulaştırıp ya sıktı bu falan dedirtiyor ama sia unstoppable veya dua lipa be the one şarkısı asla bitmeyn bir enerji gibi hissettiriyor ve asla bize sıkılma hissi uyandırmıyor.
Biliyorum o yüzden zarf attım sana ya 😅 olur da bir gün üzülürsen hani 🙃 - +1 yıl
Evet baya iyiler hem de. Hem müzikten ziyade keyif alacağımız bir çok aktivide var bu konuda ne düşünürsün 🙃
- +1 yıl
Bu arada kütüphanene Justın timberlake my love , dharia sugar and browni ve august diarias , inna , Era istrefi bonbon şarkılarını da dinlemeni tavsiye ederim bakalım beğencek misin. Sana da efsane bi şarkı bırakıyorum Bakarsın ortak şarkımızdır da sohbet başlatır 😅
https://www.youtube.com/watch?v=FQ3slUz7Jo8 - +1 yıl
Tüh ya olmadı desene oysa ki sohbet başlatmak istemiştim. Hala bir şansım vardır ki 🙃
u +1 yılYok ben bu ara türkülere sardım zaten 😅
https://www.youtube.com/watch?v=WFZ30lQZX5k- +1 yıl
Sen de dolar gibi yerinde durmuyorsun 😅 iki sohbet edelim dedik konuyu değiştiriyorsun sjjsjsj En sevdiğin yemek nedir?🙃
- +1 yıl
Vavv çok da güzel yaparım bamyayı, Tavuk yemeklerini de severim en az 20 çeşit tavuk türü yemeği hazırlayabilirim 🙃 Ben yaptıgım her yemeği çok seviyorum 100ün üzerindedirler ve hepsini cok seviyorum yemek asla ayırmam ama birkaç tane söyleyim güveçte fasulye+tereyağlı pilav , fırında musakka , Köri soslu kremalı tavuk.
- +1 yıl
Hem de ne hamarat çorbalarım efsane bir görsen. 25 yıl tecrübeli professional asciyim. ayrıca temizlikte de iyiyimdir.🙃
- +1 yıl
Hepimizin bilmediği şeyler vardır bunları zamanla eğlenerek öğrenebiliriz. Ben de öğrenmeye açık birimdir sana da bildiklerimi paylaşmak isterim belki senden de bir cok sey öğrenebilirim. 🙃
+1 yılGarip geliyor millete ama en çok arabesk dinlerim
14 Yorumla- +1 yıl
Ahahahhahaha aynen Cengiz Kurtoğlu sevmek kim sen kim dinle tavsiye ederim
- +1 yıl
Ahahhaaha tamamdır sevmiyorsan da yapacak bir şey yok :)
+1 yılyok asla sevmem arabesk
20 Yorumla
+1 yılpiyano olarak dinliyorum son zamanlarda
12 Yorumla- +1 yıl
dene bakalım
Turkiyede oldugum donem :)
10 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 758 cevap paylaştı.
+1 yılEvet dinlerim hatta şu anda dinliyorum...
10 Yorumla Her zaman dinlerim
10 YorumlaMüzik & Etkinlik konusunda 523 cevap paylaştı. Evet ama çok sık değil.
10 Yorumla
+1 yılNadiren bazı şarkılarını
10 YorumlaDinliyorum mutluyken üzgünken
10 Yorumla
+1 yılkadınlarda muslum dınlermıymıs
14 Yorumla- +1 yıl
dınleyen hatun umarım kafa dengı anac bır hatundur
- +1 yıl
herkes herkesın kafa dengı olmasın zaten benım kafama denk ol tek benım yeterlı
+1 yılJilet varsa tabi
19 Yorumla- +1 yıl
Yapmayın cocuklarr
- +1 yıl
maalesef arabesk bir toplum olduk
- +1 yıl
Sen dinler musin
- +1 yıl
Jiletsiz bende :)
Ferdi Tayfur önerim😋
14 Yorumla
+1 yılArabesk sevmiyorum
Zevkliyim çünküüü01 Yorumla
+1 yılSon pişmanlık neye yarar her şeyin bedeli var...
10 Yorumla
+1 yılDinlerim
10 Yorumla
+1 yılbazen
10 Yorumla
+1 yılAlkol içerken dinliyorum genelde
10 Yorumla
+1 yılDinlemiyorum
10 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılPek tercih etmem
10 Yorumla Tabiiki
10 Yorumlaseverim dinlerim
10 Yorumla
+1 yılçok nadir
10 Yorumla
+1 yıluzun zamandır dinlemedim
10 Yorumla
+1 yılE et
10 Yorumla
+1 yılBiz Radiohead dinleriz aga.
00 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılGönül şarkısı güzel
10 Yorumla Müzik & Etkinlik konusunda 740 cevap paylaştı. Bazen dinlerim
10 Yorumla
+1 yılTabi
10 YorumlaEskiden dinlerdim
10 Yorumla
+1 yılhayir
10 Yorumla
+1 yılözellikle açmıyorum
radyoda denk gelirse00 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında