Planlı programlı değil de, aniden gelişen buluşmalar, oyun aktiviteleri vs. daha mı eğlenceli olur?

Bence planlı olanlar daha güzeldir her zaman için çünkü spontane olduğu zaman genelde bazı kişiler hazır olmaz ya da mesela benim işim olur ama arkadaşlar çağırır o zaman da gidemem.. ama bunun dışında eğer benim de arkadaşımın da işi yoksa evet birden oluşturduğumuz şeyler eğlenceli de olabilir..
Spontane olan her şey benim için daha eğlenceli zaten. Plan yapınca gereksiz kasıyor insan ya :D
Teşekkür ederim.. 😄✨️
Ben öyle daha çok seviyorum aslında
Cevap
7Cevap
Plansız olan her şey planlı olandan her zaman daha eğlencelidir..
Planlı olması daha iyi spontene olursa gidemem son dakika da söylenilip gidilmesini sevmiyorum
Bilmem, her türlüsü güzel aslında ama onun yeri ayrı bunun yeri ayrı oluyor tabii, yalnızca kıyaslayamıyorum işte çok değişken
Sürpriz yaşamda güzeldir ama beklenilen beklenti içinde olunan yaşamda heyecan barındırır ve bu daha olumlu sonuç verir
Aniden gelişen şeyleri genelde pek sevemeyebiliyorum. Planlı daha çok hoşuma gider
Spontane gelişen şeyler için kişiler önemli benim için djfg
Daha eğlenceli olma ihtimali yuksek. Eglenceyi azaltan kavramlardan biri beklenti. Hazırlık yapınca beklenti artiyor haliyle
Ne varsa aniden olanlar da var sürpriz oluyor insana
Ben planlı seviyorum. Spontane aktivitelere kafa olarak adapte olamıyorum.
Spontane gelişen her şey eğlenceli olur bence.
Evet severim aslında ama bazen yorgunluk oluyor o zaman güzel olmuyor gerçekten 😄
Evet, ani karar verilen aktiviteler, buluşmalar daha iyi olur bence.
Evet kişiler eğlenceliydi spontane gelişinde güzel ve eğlenceli olur
Kesinlikle öyle. Şu an dışarı çıksan arkadaşınla olası yapılacak şeylerden daha çok zevk alırsın
Plan yapıldığı zaman bir terslik mutlaka oluyo plansız olduğunda hep daha çok eğleniosun
bence farketmez oyundan aldığın zevke göre değişir
Spontane yapılan her şey benim için daha eğlenceli. Planlı bir şeyler yaptığımda bir şeyler hep eksikmiş gibi hissediyorum
Spontane gelişen
Kesinlikle öyle olur
Dogaclama ben de her sey zaten
Öyle oluyor😀
kesinliklee
İvet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?