Kykda kalıyorum. Bulunduğum şehirde konser var. Çok gitmek istiyorum ama akşam 9'da. Yani yurda gecikirim. Yurdunda belli bir saati var giriş için? Bu durumdakiler napıyorsunuz. Yurda almıyorlar mi geç saatten sonra?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya izin hakkimdan gitmesinde bir sorun yok. İzinden gitsin ama gece yurda geldiğimde almazlar mi yurda?
o zaman gitmeyeceksinzi ya da apart. konser var ay eğlensinler diye giriş saatını ertelemez yurt ya da konserden geliyorum dediğinde ay geç demez. direkt tutanağa alıyorlar
Gece yurda geldiginde bir mazeretin olması lazım biz yarım saat geç kalmıştık kardan dolayı herhalde bir yarım saat derdimizi anlattık sıkıntı çıkmasın diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Not alde yurttan izin falan alınıyor ama ben hiç uğraşıyordum okulun 7/24 kütüphanesinde sabahlıyordum.
az kalacaksn konserde normalde 2 saat sürerse sen 1 saat durursun yetişirsin onun dışında arkadaşlarla apart tut
Yetişemiyoruz çünkü başka bir ilçede konser.
o zaman gitmeyeceksinzi ya da apart. konser var ay eğlensinler diye giriş saatını ertelemez yurt ya da konserden geliyorum dediğinde ay geç demez. direkt tutanağa alıyorlar
konser bitimi acil servis git muayene ol :) turda acil kağıdı ile gel
Yok artık 😅
kafamda deli cevaplar
Ya çıkış saatine yetieceksin
ya da izin alıp arkadaşlarınla günlük apart tarzı bişi tutcaksin öyle kalacaksınız en mantıklısı bunlar
ya da evde kalan arkadasinn varsa evde
Gece yurda geldiginde bir mazeretin olması lazım biz yarım saat geç kalmıştık kardan dolayı herhalde bir yarım saat derdimizi anlattık sıkıntı çıkmasın diye
Biz danaya girer gibi 5 kız aparta giriyorduk uyguna geliyordu 😂
O da iyimiş😅
Kacarak