Rapte tek bir 'en iyi' olamayabilir, haklısın, ama bir kazanan olmalı. Seçim senin!
Ceza
Sagopa Kajmer
Ezhel
Şehinşah
Şanışer
Khontkar
Anıl Piyancı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Rapte tek bir 'en iyi' olamayabilir, haklısın, ama bir kazanan olmalı. Seçim senin!
1. ceza 2. Şanışer 3. Defkhan. Sagopanın piyasada yeri yok. Bir kız için en yakın dostunu satmış birisi o. Rap ile tamamen zıt birisi. Herkes ceza eski diye seçiyor. Hayır alakası yok. Ceza gerçek rap yapıyor. En orjinal rapi. Şanışer ise rapte farklı bir tad bırakıyor. Fakat defkhan olması gereken rapi yapsrken kendi stilini katıyor. Diğerleri zaten rapçi bile değil. Aaağğğ arabam eeeğğğ bu ne bu? Bu rap mi bu? Rap hayatın gerçeklerini vurgular sorgular eleştirir.
"Yollar anlatır, her bedende farklı kavgası. Beni de ağlatır yanmayan bu sokak lambası. Damgasıdır dik yokuş, şehre uzak bölgeler. Köşe başında 10 yaşında kimlik arıyor gölgeler." -Norm Ender
Ceza.
Hiçbirini dinlemedim. Dinleyene keyif alana saygım sonsuz.. Yalnız tiplere baktım da, şarkıcı olmasalar torbacı olacak tipler hemen hepsi... Keşke sadece güzel ses yetmese, üniversite sınavı gibi zeka sınavı olsa... Diyeceğim ama üniversite sınavı da kalktı galiba. Çöküş dönemini göz göre göre yaşıyoruz, Seyrediyoruz
Rap denilen kültürü anlamıyor anlamak da istemiyorum. Kendilerince protesto bir kültür olarak görüyorlar ama gürültüden başka bir şey değil. Genelde hep sorunlu kişilikler.
Cevap
37Cevap
Sagopa Kajmer
Cezaa. Ceza ve Sagopa ikiside rap çağını açan en baba adamlardır. Şimdide var tabi ki ama onların üstüne çıkabilen olamayacak gibi çünkü rap kültürü baya bozuldu
Ya ceza demeyen ağır yanlıdır yani sebebine gelince de adam Avrupa da rap konseri vermiş diğerleri Edirne’den öteye gidebilmişler mi?
Bu biraz şey gibi, herkes için en iyi aşçı annedir. Burada da böyle bence, herkes için en iyisi sevdiğidir. Benim favrorim 🔥ŞANIŞER🔥

Hail Hydra... :)
Şarkılarında beni ifade eden o kadar çok şey varki yani dinlerken kendimi ağlarken buluyorum yani öyle bir şey
Şunlara bak aq tuvalete temizlikçi bileolmaz şu mallardan ama maalesef ki bu ülkede 3 kuruşluk tipler hep değer görür
Tabiki sagopammm diyetlerin çoğunu tanımıyorum bile
Bunlar kim ya ceza ve sagopadan başkasını tanımam
Ceza ve sagopadır. Ezhelin falan burada olması da bir çok rapçiye hakarettir bence 🤣🤣🤣
Sagopanın edebi ve felsefi seviyesine yetişilmesi hiç kolay değil o kulvarda.
Ceza ile Khontkar arasında sıkışıp kalan tek ben miyim 🤔
Ceza ve Sagopa rap yapıyor diğerleri ise özenti hayatları ile sahte gangstacılık. Cevap belli :D
Tartışmasız Sagopa'dır. Rap sanatın Peygamberi gibi
sago dışındakiler çöp
Bizim çocukluğumuzda Ceza vardı. Bence o dönemlerde dinleyenlerin tarzı olmasa bile aşina olanlar çoktu. Sagopa da keza öyledir ama Ceza yani..
Şimdi ceza derim sagopaya ayıp olur Sagopa derim cezaya ayıp olur ikisi de diyorum ben
Bu arada bir tane de öneresim geldi
Ceza / Med Cezir
Hiç birisini dinlemem o yüzden kim olursa olsun
Hidra nerde bea bence hidra
Normender neden yok
Ceza mükemmel
Ceza tabiki ya Türkçe rap in babası
Bence hepsi birbirinden iyi
ceza cezayı keser
Ceza gibi kimse olamaz
Ceza..
ezhel e Türkiyeli yazalım lütfen