Tavla dünyada eşi benzeri olmayan bir strateji oyunu. Ben son 10 senedir tavlada hep kaybediyorum cunki artık tüm olasılıkları en kotu şekilde tercih ediyorum. Hep iki parti alan kazanır şeklinde oynarız 10 sene belki daha fazla birkaç oyun hariç hiç kaybetmedim. Şimdi kendime göre bir strateji ile hiç kapı almadan oyun kazanmayı deniyorum henüz kazanamadım.
İşte tavlayi sıradışı oynuyorum artık. 10 sene olmuştur hiç kazanamadım daha. Beni seyredenler hep gülüyor çok acemi diye tabii bilenler zarla dalga geçiyor diyorlar. Bı yerden sonra bazı şeyler zevk vermez oluyor. Tavla öyle oldu artık.
Erkeklerle tavla oynanmaz. Kimi yendiysem tavlada yok ben verdim yok kızsın diye yok öyle yok böyle, alt tarafı bi oyunu erkeklik meselesi yapacak abdilerle oynanmazsa güzel oyun. Erkeklerle oynanmaz kızlarda oynamayı bilmiyor o yüzden oynamıyorum tövbeliyim
puhahahahahhah yukarda değindiğim şey de tam olarak buydu işte 😂😂 karşıma gelenlerin aynı sözü söylemesi ve kaybedince yedirememesi 😂 boşa erkeklerle oynanmaz demiyorum.
Vallah ben çok kadınla oynadım , oynamaları bile insanı veren ediyor normalde zar attıktan sonra en fazla 2 saniye içinde oynarsın tavla böyle güzeldir , ama kadınlar düşünüyorda düşünüyor ben hiç hızlı oynayan kadın görmedim 🙈
bende o taşları insan gibi koymak varken neden pat pat diye vura vura koyduklarını anlamam alt tarafı 2 sütun yana çekeceksin ama herif pat diye vuruyor 🤔 Çok kadınla da oynayamazsın çoğu kadın zaten tavla bilmez ilgisini çekmez ama neyse 😂
Doğrudur :) şaka bi yana tavlayı yavaş oynayan oyunu tam anlamıyla bilmiyordur zar attıktan sonra oynama sürercesi 2 saniyeyi geçmiyorsa iyi oyuncudur , zar attıktan sonra 1 saniye içinde oynuyorsa çok iyi oyuncudur , benim gözlemim bu