Gözlerinize inanamayacaksınız Eğer on milyon ateşböceği Uyuyakaldığımda dünyayı aydınlattım Çünkü açık havayı dolduruyorlar Ve her yerde gözyaşı bırak Kaba olduğumu düşünürsün ama ben sadece durup bakardım Kendimi Dünya gezegeninin yavaş döndüğüne inandırmak isterim Uyurken uyanık kalmayı tercih ettiğimi söylemek zor 'Çünkü hiçbir şey asla göründüğü gibi değildir Çünkü binlerce kez kucaklanırdım On bin yıldırım böceğinden Bana dans etmeyi öğretmeye çalışırken Başımın üstünde bir fokstrot Yatağımın altında bir çorap hoplaması Bir disko topu bir iplikle (iplik, iplik) asılı duruyor Kendimi Dünya gezegeninin yavaş döndüğüne inandırmak isterim Uyurken uyanık kalmayı tercih ettiğimi söylemek zor Çünkü her şey asla göründüğü gibi değildir (uykuya daldığımda) Kapımı biraz açık bırak Lütfen beni buradan uzaklaştır Çünkü kendimi uykusuzluk hastası gibi hissediyorum Lütfen beni buradan uzaklaştır Koyun saymaktan neden yoruluyorum? Lütfen beni buradan uzaklaştır Uyuyamayacak kadar yorgun olduğumda