Müzik & Etkinlik Bana düğün ve kına için giriş ve dans şarkısı öneriniz var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güzel hoşaaa giden bir şey olsun. Güncellemeler+1 yıl Ciddi cevaplar lütfen Bana düğün ve kına için giriş ve dans şarkısı öneriniz var mı? Cevapla Öneri Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Dark-black Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kına 'da Berna Tan'dan " Kına" isimli parçayı tavsiye ederim.Düğün de ise Candan Erçetin " Yüksek yüksek" ..Hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum 1 0 Yorumla
Mantikuttayr Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 72% +1 yıl Taa uzak yollardan koştum geldim senin kollarına... 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Dans etmesini biliyor musunuz? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bu erkekler niye böyle beyinsiz izlenimi veren sorular soruyor Yorumla aerolite +1 yıl Algı zayıfsa, izlenim de yanıltıcı olur. Yorumla Soran +1 yıl Soruya cevap verin boş konuşmayın Yorumla aerolite +1 yıl Saygı yoksa, iletişim biter. Yorumla
9ner8484 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Ruyandami evlilik 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Senin de rüyada mı beynin vardı Yorumla 9ner8484 +1 yıl Ah ah kizlar beden safsiniz ne ghuzel kendi kendinize kurup ciziyorsunuz inan cok yazik Yorumla 9ner8484 +1 yıl Toz pembe hayaller suya duser yakinda dugun kina diyo bide Yorumla Soran +1 yıl Spastik engelli ya da şizofreni misin Yorumla Soran +1 yıl Hayır bilmiyorsan olmayan bir şeyi niye zorlarsın güzel kardeşim Yorumla 9ner8484 +1 yıl maalesef toz. pembe hayallerle kndini avutmayi birak gercekci ol biraz hayal kurmakla olmuyo ok anla bunu Yorumla Soran +1 yıl Lan sen beyinsiz misin demek ki evleniyorum ki öneri istiyorum canım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kına 'da Berna Tan'dan " Kına" isimli parçayı tavsiye ederim.
Düğün de ise Candan Erçetin " Yüksek yüksek" ..
Hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum
Taa uzak yollardan koştum geldim senin kollarına...
Dans etmesini biliyor musunuz?
Bu erkekler niye böyle beyinsiz izlenimi veren sorular soruyor
Algı zayıfsa, izlenim de yanıltıcı olur.
Soruya cevap verin boş konuşmayın
Saygı yoksa, iletişim biter.
Dlakam yaz güzel bı müzik
Ruyandami evlilik
Senin de rüyada mı beynin vardı
Ah ah kizlar beden safsiniz ne ghuzel kendi kendinize kurup ciziyorsunuz inan cok yazik
Toz pembe hayaller suya duser yakinda dugun kina diyo bide
Spastik engelli ya da şizofreni misin
Hayır bilmiyorsan olmayan bir şeyi niye zorlarsın güzel kardeşim
maalesef toz. pembe hayallerle kndini avutmayi birak gercekci ol biraz hayal kurmakla olmuyo ok anla bunu
Lan sen beyinsiz misin demek ki evleniyorum ki öneri istiyorum canım