2015 beri Emir Can İğrek dinliyorum ve hayranıyım Peki siz Emir'i ne zaman hangi şarkıdan beri dinliyorsunuz

2015 beri Emir Can İğrek dinliyorum ve hayranıyım Peki siz Emir'i ne zaman hangi şarkıdan beri dinliyorsunuz

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Emir Can İğrek ' in ilk Müzik Kutusu ' nu dinlemiştim. 3-4 yıl oluyor o gün bugündür hayranıyım ve favori şarkım diyebilirim.
Benimde nerdeyse 10 yıl olacak ilk YouTube cover zamanlarından sonra bilinmeyen ilk şarkılarından beri dinliyorum sonunda emirle görüntülü konuştum imzalı plak aldım
ben kendisini nalandan beri dinlerim ve severim de baya
Çoğu kişi Nalan ile tanıdı eski şarkıları Çok güzel ya
eski şarkıları evet baya güzel müzik kutusu falan var severim baya onları da
ali cabbar şarkısından sonra soğudum adamdan ama beyaz skandal şarkısını çok severim mesela
Emirin başka güzel şarkıları da var çoğu kişi Emir'i bu şarkıları ile tanıyor maalesef
Muzik kutusu
Evet o zamanlar çok güzeldi
Hala cok guzel. Nalanda favorilerim arasinda
Eski şarkıları da çok güzel
Senin favorin hangisi?
Ağır roman ve kaptan
Muzik zevkimiz uyuyor onlarida binara deli gibi dinledim
Tüm şarkıları ezebere biliyorum
Onu fark ettim :)
bu adama asigim butun sarkilari mukemmel
Bende öyle aşığım hepsi bebeğim gibi
nalan ve ali cabbiş :)
Çoğu kişi Emir'i onunla tanıdı ama başka güzel şarkıları da var
çoğunu dinledim rahat ol :) en sevdiklerimizi sordun bende söyledim
Bende ağır roman ve kaptan seviyorum
şarkılar insanın ruh haline hitap eder eğer benim gibi hayatında bir nalan ya da ali cabbar gibi biri olsa sende bunları severdin senin seçimlerin yara almadığından gayet güzel şarkılar
Birilerinin benim değerli hayatımı mahfetmesine fırsat vermiyorum vermiyorum neden elin doğruduğu için kendimi üzeyim annem beni dokuz ay birisi gelip kirsin diye taşımadı bunun farkına varın derim.
biz yarayla doğmuşuz bazı şeyler kolay kapanmıyor farkına varamadım zamanında şimdi farkındayım ama bu şarkıları otomatik olarak çekiyor ruh haline göre şimdilerde hadise prenses dinliyorum :)
Dinlemiyorum
En sevdiğim şarkısı beyazz
Evet o parçası da mükemmel ya
Nalann
Çoğu kişi onunla tanıdı
Nalan