Müzik & Etkinlik En huzurlu hisettiğiniz şarkı hangisi? Starfairr Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Hangi şarkıyı dinlerken huzurla doluyorsunuz Cengiz Kurtoğlu - sensiz yaşamak En huzurlu hisettiğiniz şarkı hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Huzurlu olduğum bir yer yok maalesef 0 2 Yorumla Starfairr +1 yıl Neden huzurlu hissettiğin biri de mi yok 🥺 üzüldüm şimdi u Barış_LonelyForever +1 yıl Maalesef :/ üzülmeyin alışığım ben
Suvenir Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 848 cevap paylaştı. Beni huzurlu hissettiren çok fazla şarkı var. Madrigal ve Mavi Gri'nin birçok şarkısı diyebilirim. 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Beethoven Moonlight sonata 1. movement 2 1 Yorumla CeMuBu +1 yıl Tek geçerim. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Huzurlu olduğum bir yer yok maalesef
Neden huzurlu hissettiğin biri de mi yok 🥺 üzüldüm şimdi
Maalesef :/ üzülmeyin alışığım ben
Beni huzurlu hissettiren çok fazla şarkı var. Madrigal ve Mavi Gri'nin birçok şarkısı diyebilirim.
Beethoven Moonlight sonata 1. movement
Tek geçerim.
Ruhun keko... Daft Punk - Veridis Quo
Low - lullaby