Eğer on milyon ateşböceği Ben uyurken dünyayı aydınlattı Çünkü onlar açık havayı dolduruyor Ve her yerde gözyaşı bırak Kaba olduğumu düşünürsün ama ben sadece durup bakardım Kendimi Dünya gezegeninin yavaşça döndüğüne inandırmak istiyorum Uyurken uyanık kalmayı tercih ettiğimi söylemek zor 'Çünkü hiçbir şey asla göründüğü gibi değildir Çünkü binlerce sarılma alırdım On bin yıldırım böceğinden Bana nasıl dans edileceğini öğretmeye çalıştıklarında başımın üstünde bir fokstrot Yatağımın altında bir çorap atlama Bir disko topu sadece bir iplikle (iplik, iplik) asılıdır. Kendimi Dünya gezegeninin yavaşça döndüğüne inandırmak istiyorum Uyurken uyanık kalmayı tercih ettiğimi söylemek zor Çünkü her şey göründüğü gibi değil (uykuya daldığımda) Kapımı biraz açık bırak Lütfen beni buradan uzaklaştır Çünkü böyle bir uykusuz gibi hissediyorum Lütfen beni buradan uzaklaştır Neden koyun saymaktan bıktım? Lütfen beni buradan uzaklaştır Uyumak için çok yorgun olduğumda On milyon ateşböceğine Tuhafım çünkü vedalardan nefret ediyorum Onlar veda ederken gözlerim buğulandı (elveda dediler) Ama birkaçının nerede olduğunu bileceğim Eğer rüyalarım gerçekten tuhaflaşırsa Çünkü birkaç tane kurtardım ve onları bir kavanozda saklıyorum (kavanoz, kavanoz, kavanoz)