Müzik & Etkinlik Bu semicenk midir memicenkmidir nedir. Ne bunun şarkısı heryerde çalıyor ya? SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hiç pişman değilmiş onun olmaktan filan diyor. Tam çocuk şarkısı yemin ederim Bu semicenk midir memicenkmidir nedir. Ne bunun şarkısı heryerde çalıyor ya? Cevapla Nedir Soruları Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Raisa3 Takip Et Guru Yaş: 103 , eic 99% +1 yıl Çalsa yine iyi instada kocasıyla foto koyup paylaşan akrabalar var. Silsen silemiyorsun, engellesen gönül razı değil 0 3 Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl 😂😂😂 denk gelirse link at. Profiline ömrüm yazip tarih yazanlar 1 .. Prens ve prenses annesi yazanlar 2 .. Semicenk jenerikli muzik ile seviş hikayesi atanlar 3 müş diye emin olayim 😂😂😂 Yorumla Raisa3 +1 yıl Umarım denk gelmem ya sona aldım hepsini ajshsj Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Bu insanın düşüncelerini pürpare yapan türkülerimiz dururkenwww.shazam.com/.../gel-g%C3%B6n%C3%BCl-havalanma Yorumla
PassionateTouch Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Karşılık buluyor heralde kitlesinde. Zihinsel olgunluğa erişmemiş bu kadar çok insan ne dinleyecek Beethoven dinleyecek halleri yok. 0 1 Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Ye ye kımon şarkısı. Gecen arkadaslar geldi rakı içiyoz bunu acti. Kapat mk s2erim simdi senin semicenkini ya dedim 😂😂😂😂 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Millet dinleyince olmayan aşkın acısını çekiyor ne diyorsun djxbavva 0 1 Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Sen beni anladin ben seni 😂 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 635 cevap paylaştı. Çok güzel şarkıları sesi ve kendisi 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ya he mk 0 4 Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Noldu lan sünepe. Senbu şarkıyı çok mu seviyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sensin sunepe ezik seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adami kiskaniyosun Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Üfff 😂😂 delisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çalsa yine iyi instada kocasıyla foto koyup paylaşan akrabalar var. Silsen silemiyorsun, engellesen gönül razı değil
😂😂😂 denk gelirse link at. Profiline ömrüm yazip tarih yazanlar 1 .. Prens ve prenses annesi yazanlar 2 .. Semicenk jenerikli muzik ile seviş hikayesi atanlar 3 müş diye emin olayim 😂😂😂
Umarım denk gelmem ya sona aldım hepsini ajshsj
Bu insanın düşüncelerini pürpare yapan türkülerimiz dururken
www.shazam.com/.../gel-g%C3%B6n%C3%BCl-havalanma
Karşılık buluyor heralde kitlesinde. Zihinsel olgunluğa erişmemiş bu kadar çok insan ne dinleyecek Beethoven dinleyecek halleri yok.
Ye ye kımon şarkısı. Gecen arkadaslar geldi rakı içiyoz bunu acti. Kapat mk s2erim simdi senin semicenkini ya dedim 😂😂😂😂
Millet dinleyince olmayan aşkın acısını çekiyor ne diyorsun djxbavva
Sen beni anladin ben seni 😂
Çok güzel şarkıları sesi ve kendisi 😂
Ya he mk
Noldu lan sünepe. Senbu şarkıyı çok mu seviyorsun
Sensin sunepe ezik seni
Adami kiskaniyosun
Üfff 😂😂 delisin