Soru yukarıda. Sende git diyecek olursanız ailemle yaşıyorum izin vermezler ev kızıyım ben daha önce gitmedim öyle yerlere ama duyduğuma göre kızlar çok açık hatta çıplak geziyormuş sizde aldatır mı beni orası öyle bir yer mi?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Nerde imiş bu festival ve sana diyorki haber ediyorum izin qlmiyorum diyor ve sende halen onu seviyorum diyorsun. garip bir durum. nerde bu festival merak ettim
Birbirimizin özel alanına saygı duyuyoruz. Çanakkale'de sanırım
Özel alan derken o ayri sevisebilir sen ayri misali olsun bu da güzel
Sende benimle beraber ol o da sana saygi duysun😎
Mağarandan çıkınca haber ver belki düşünürüm
Mâğara mı 🤣🤣🤣 çok komiksin senin 77 sülalenin göremeyecek olduğu yerleri geziyorum. sen evden dişari cikmaya korkuyon dötümün kenari ispanyadan selam olsun senin gibi olanlara🤣🤣
İstersen dünyanın öbür ucuna gidip binlerce kitap oku sende bu beyin ve düşünce yapısı olduğu sürece mağara adamından bir farkın olmayacak üzgünüm acı gerçek
Evet yankıni anliyorum yazdiğim aci gercekler senin zoruna gidiyo. senin sac tellerinin sayisi kadar birlikteliklerim oldu lakin sen gibileri gömlek niyetine değişip cöpe atiyom. aci gercekler bunlar sümüklü seni o kuş kadar beynin le sevgilini elinde tutamayipta burada care araman her seyi acikliyo ama. sende o kadar beyin oldiğini sen zaten ortaya koymuşsun. aci gercekler flmi böyle örneklerle devam edebilir
Profilinde joker olan biri mi bana kültür dersi veriyor 😅 karşındaki kişinin kim ve ne olduğunu biliyor musun? Reel görsen ağzının suyu akacak insanim ve bu söylediklerinin yalan olduğunu ikimizde biliyoruz sadece kendini tatmin etmeye çalıştığını da biliyorum git az ötede ağla dayıcım
Jokerin akillarindan 1 tanesi sende olsa ne anlama geldiğini bilirdin. herkesin kültür anlayisi farklidir. mesela sen seks yapmayi ayip dersin bense ihtiyac derim. merak etme ağzimin suyu akmaz ama senin ki aşağisi 5 dakikada sulana bilir. senin sacinin telinin sayisi kadar birlikteliklerim oldu sen şimdiden sacinin telinin kac adet olduğunu saymaya başla ve hesapla. hayatta kimse icin ağlamadim senin icinmi ağlicam zirt yani sen burnu havada egolu birisin. senin gibiler 10 gram lik delikleri var diye burnu havada gezerler lakin benim. icin 2 günlük gömlek misalisin. o da canim. isterse istemezsem sümük bile atmam. sana sümüklü senii kaybol geri vitesim yok bilesin😡😡
Bu işler cesaret işidir dötümden korkun vatki gizleniyon bak ben acik acik konusuyom her zamanda böleyim lakin sana tek. bir şey sölim geri vitesimi okyanusa attim bilesin tabiki. anlarsan.
Bu işler cesaret işidir. senin dötünden korkun varki gizleniyon bak ben acik acik konusuyom her zamanda böleyim lakin sana tek. bir şey sölim geri vitesimi okyanusa attim bilesin tabiki. anlarsan.
Sen niye böyle kudurdun ki jdhekfhskd işsiz olmasan bu kadar uzun yazmazsın
Hiçbir kızla bir birliktelik yaşamadığına o kadar eminim ki ayrıca jokeri bilmeyen cahil cühela mı sandın beni?
Hiç tanımadığın bilmediğin bir insanım nasıl beni kafanda kurduğun sıfata sokabiliyorsun cinselliğin ayıp olduğunu mu söyledim veya yasamadigimi mi sanıyorsun Man kafa
Jokeri biliyorsan akilli olduğumuda anlaman lazim. o kadar akilli olsan kelimelerimin arasindaki gizli olarak mesleğimi ve kisiliğimi anlatmaya calistim ama sen halen anlamamişsin. azcik aklin olsan cvp larim kisminida okuyabilir anlayabilirdin. oda sende yok. yok ta yokk. keske hic bir kiz ile beraber olmasaydimda tertemiz olurdum. lakin senin gibiler yüzünden. maalesef masum olamadim. dikilmeden duramiyonuz. anliyorum senin bu kadar kudurmani seninde kasintin var. dedimya senin gibileri gömlek misali kullaniyorum. ispatim cok ama kendi dötüne az güvencin varsa cikarsin karsima ispatlarim. şimdi hemen bahaneler üretip kacarsin. seni gidi 3 delikli şeytan. ben profum o senin dediğin konularda senin ak yolun mok yulun su yolun var ama azcik aklin ve dötüne güvencin yok. buda sana yetmezse devam vitesimi 2 ye koydum haberin olsun. geri vitesimde olmadiğini sana yazmistim.
Sen neyine güveniyorsun pardon? 7 santimine mi? Anladık dayı gömlek değiştirip duruyorsun uçkuruna düşkün olduğunu fark ettim ve ayrıca sen geri vites yapmasan ne olur ben mi geri vites yapacağım? Çok beklersin
Aa evet buldum mesleğini bu kadar birliktelik yaşadığına göre ımmm jigolosun sen dkjwkdjskf
🤣🤣🤣cok komiksin gülerek yazmaya baslicam. hayirdir bem seni diktiğimi hatirlamiyorum. fazla ısrar etme dikmicem seni. sanki icine almiş ölcmüs gibisin 7 cm min önüne 1 koymayi unuttun ya da heyecan yapip gözlerin yanliş ölçü aldı ya da heyecandan kariştirdin. ya da karanlikta tam gòremedin🤣🤣🤣 ya da sen hep 7 cm lerlen yaptin. ya da hayatinda hic yapmadiñ ki ne. olduğunu dahil bilmiyorsun ya da kalkmamiş halinimi ölctün. seni gidi acemi cahil. daha cm nin nasil yazildiğini bile bilmiyorsun. yazdiklarimdan bunlarimi o aklindan gecirdin himmm doğru ya ben sana ilk başta. senin zeka seviyeni yazmiştim ama belliki okumamişsin. jigolo derken ben bilmem o işleri ama sen jigolonun ne olduğunu bildiğine göre demekki kulllanmişsin. uçkur kelimesi cok abes belliki senin kelime haznende kısıtli imiş. şimdi aynanin karsisina gec ve kendinde olan 3 deliģi bulmaya caliş belki jokerin bulmacasini ve kapasitesini cözersin. acelem yok🤣🤣 geri vitesimi okyanusun ortasina attim bilesin anlarsan.
Kendine güvencin yokki halen gizleniyorsun cik açiğada er meydaninda devam edelim benim gizlim saklim yok. korkumda yokk. dötümün kenari misali sin nerde sende o cesaret...
Senin o beyin almaź lakin şunu bil dünyayı 2 kez turladim döndüm. aklin beynin varsa cözersin biraz arastir google amcandan kimler bunu başarabilir. ona göre bil istedim. er meydanina bekliyorum.
Nere kactin vay geri vites vayy git sütünü ic yat uyu
Sevgilin seni aldatacaksa ortamdan gittiği yerden bağımsız Mahallesi'nde de aldatir. Festival vs ne önemi var. Sevgiline güven. Guvenmiyorsan da boşuna ilişki yaşama güvenebilecegin biri ile ol..
Çıplak gezen kız mı var? Zeytinli Türkiye de yapılıyo. alkol içiliyo diye herkes sapıtacak anlamına gelmez. Seviyosa korkma, bişey olmaz. Hiç bi kadın aaa erkek bu hurra diye üstüne atlamaz.
Bende gitmek istiyorum sırf ortamı görmek için ama söyliyeyim kızlara bağlı kızlar sevgilini yakışıklı bulursa olabilir
Maalesef yakışıklı
Açıkçası kızlara meyilli ise ya da kızlar istekli yaklaşırsa kesin olacaktır bu durum
Velevki çıplak geziyorlar, sevgilin gelsin bizimle olsun diye soyunduklarına eminmisin?
Hayır ortamı bilmiyorum merak ettiğim için sordum
Ya sen de git, ya da gitmesine izin verme. Ben olsam hayatta tek yollamam.
İzin almıyorum senden haber veriyorum diyor
Sevgilini sen tanıyorsun . Neden bu soruyu sorma isteği oluştu ?
Çünkü ortamı bilmiyorum kulaktan duyma saçma sapan bir ortammış diye duydum merak ettim
Birisi ile tanışmıştım sevgili olmadık ama tanıyacak kadar çok konuştum..
Pavyona gidiyorum dese kadınlara bakmayacağına emindim.. sor kendine bunuu güzel kızzz
Ortamın nasıl olduğunun önemi yok.
Bence bir kutu prezervatif al en azından çocuk yapmasın..
Tabi, içeriye girdiği an mavi saçlı rastalı esmer Tunceli'li kızlar üstüne atlayacak.
Güvenmiyorsun neden berabersin derim sana?
Sorun güven değil beş yıldır beraberiz bir hatasını görmedim ortamı bilmiyorum merak ettim
Kendine güven bunları düşünme ve nede olsa benim sevgilim de mutluluklar
Senin öyle bir festivale gitmene izin verir miydi ona sor. ya da sen ben de festivale gitmek için haber veriyorum izin almam deseydin tepkisi ne olurdu. Aldatır net
Bir şey demezdi birbirimizin alanına saygı duyuyoruz ama öyle bir ortamda da istemiyorum onu
Birbirinizin alanına saygı duymuyorsunuz o zaman hem istemiyorum diyorsun hem saygı duyuyorum diyorsun
İşte sacmaliyo ama bunun farkinda değill bu işte bir bit var ya da yalan konusuyorr
Ablacım senin sevgilini biz nerden bilelim; karakterini, aldatır mı aldatmaz mı diye.
Ufff kafalar bir milyon alkol desen gırla nede olsa Trakyada, aldatma ihtimali yüzde 99,9 kafayı ye şimdi 😅😅
Aldatma olmaz gibi düşünüyorum
Bu tamamen erkek arkadaşının sadakatine bağlı
aldatır.
Aldatır
Yaa saçmalamayınn
Gönderme
İzin almıyorum haber veriyorum diyor
çok değill
Evet abla
Aynı yastayiz bebiş ne ablası