Müzik & Etkinlik Birine şarkı armağan eder misin? xxxDaNgeRxxx Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben bütün bana kötülük yapanlara İsmail YK dan Allah uzun ömür versin armağan ediyorum Birine şarkı armağan eder misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,1b cevap paylaştı. kendime ederim https://www.youtube.com/embed/Y88LVU7MAe4 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok iyiymiş ya bu şarkı sanada gelsin mi 0 34 Yorumla xxxDaNgeRxxx +1 yıl İşine bak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden ya Yorumla xxxDaNgeRxxx +1 yıl Unutamadığın şeyleri hatırlatıyım tekrar sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne diyorsun Yorumla xxxDaNgeRxxx +1 yıl Anladın sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir şey anlamadım Yorumla xxxDaNgeRxxx +1 yıl Tamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öylesine bir yorum yaptım sadece sende işine bak falan yazdın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olayı büyüttün Yorumla xxxDaNgeRxxx +1 yıl Sen kimsin neden her paylaşımımdasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben mi her paylaşımdayim ilk defa senin soruna yorum yapıyorum tanımıyorum seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece öylesine yazdım Yorumla xxxDaNgeRxxx +1 yıl Neyse tamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kırıcı olduğunun farkında mısın Yorumla xxxDaNgeRxxx +1 yıl Tanımıyorum seni ve kırıcı olacak bir şey yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende tanımıyorum sadece öylesine yazdım kötü bir şeyde yazmadım bir anda tersledin beni Yorumla xxxDaNgeRxxx +1 yıl Tamam pardon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden öyle bir tepki verdin ki buradan birinden kötülük mü gördün Yorumla xxxDaNgeRxxx +1 yıl boş ver neyse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak ettim buradan birine aşk oldun da aldattı falan mı unutamadığın şeyleri hatırlatayım yazmışsın Yorumla xxxDaNgeRxxx +1 yıl burada konuşamam maalesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden Yorumla xxxDaNgeRxxx +1 yıl Bir çok medeni var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım sen bilirsin Yorumla xxxDaNgeRxxx +1 yıl Tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende buradan birinden hoşlandım olmadı ben yazmayınca yazmiyordu üzüldüm ama sonra hayatıma devam ettim Yorumla xxxDaNgeRxxx +1 yıl Anladım doğrudur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni de kırdıysam kusura bakma Yorumla xxxDaNgeRxxx +1 yıl Evet kırdın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yaptım ki Yorumla xxxDaNgeRxxx +1 yıl Mesj atmak yerine burdan yazıyorsun bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne olacak ki Yorumla xxxDaNgeRxxx +1 yıl Burdan yazma bana daha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kendime ederim
https://www.youtube.com/embed/Y88LVU7MAe4Çok iyiymiş ya bu şarkı sanada gelsin mi
İşine bak
Neden ya
Unutamadığın şeyleri hatırlatıyım tekrar sana
Ne diyorsun
Anladın sen
Bir şey anlamadım
Tamam
Öylesine bir yorum yaptım sadece sende işine bak falan yazdın
Olayı büyüttün
Sen kimsin neden her paylaşımımdasın
Ben mi her paylaşımdayim ilk defa senin soruna yorum yapıyorum tanımıyorum seni
Sadece öylesine yazdım
Neyse tamam
Kırıcı olduğunun farkında mısın
Tanımıyorum seni ve kırıcı olacak bir şey yok
Bende tanımıyorum sadece öylesine yazdım kötü bir şeyde yazmadım bir anda tersledin beni
Tamam pardon
Neden öyle bir tepki verdin ki buradan birinden kötülük mü gördün
boş ver neyse
Merak ettim buradan birine aşk oldun da aldattı falan mı unutamadığın şeyleri hatırlatayım yazmışsın
burada konuşamam maalesef
Neden
Bir çok medeni var
Anladım sen bilirsin
Tabi
Bende buradan birinden hoşlandım olmadı ben yazmayınca yazmiyordu üzüldüm ama sonra hayatıma devam ettim
Anladım doğrudur
Seni de kırdıysam kusura bakma
Evet kırdın
Ne yaptım ki
Mesj atmak yerine burdan yazıyorsun bana
Ne olacak ki
Burdan yazma bana daha
Neden ki