Müzik & Etkinlik Şarkı bırakır mısınız? Dinleyelim? Issikk Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Sevdiğiniz, surekli dinlediğiniz?Cok fazla da onerebilirsiniz? Şarkı bırakır mısınız? Dinleyelim? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
BlackJack_0642 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Yıldız tilbe vazgeçtim, kerim araz bana şimdi bi sigara, sagopa gölge haramileri, Tarkan kış güneşi tual yine Aylardan Kasım 0 4 Yorumla Issikk +1 yıl Kerim Araz cok iyidir Yorumla BlackJack_0642 +1 yıl Başarılı bir sanatçı bide semicenk var yaşıma uygun olmaya bilir dinlediğim sanatcı veya parcalar ama müzik evrensel olduğu gibi hoşuma gidiyor ve severek dinliyorum Yorumla Issikk +1 yıl Semicenk deme tum sarkilari cok iyi 😄 Yorumla BlackJack_0642 +1 yıl Beğeniyorum dinliyorum benim yaşındakiler arabesk müzik dinliyorlar türküleri de severim ruhen kendimi genc hissediyorum herkes bir değil tabi Yorumla
Tanque Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/FOffDLV9BygAşamıyorum bunu 0 0 Yorumla
linkerboy1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Tual-Bir teselli verOrhan Gencebay-Bir teselli ver😂😂😂 0 2 Yorumla Issikk +1 yıl Cok teselli istemissin 😂 Yorumla linkerboy1991 +1 yıl Aynen😂😂😂💕💕💕 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl https://www.youtube.com/embed/i63cgUeSsY0Buyrun 0 4 Yorumla Issikk +1 yıl Açılmıyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açılıyor YouTubeden izleyine tıkla Yorumla Issikk +1 yıl Direkt şarkı ismi soyleseniz Yorumla Issikk +1 yıl Bi git gizli s. lak Yorumla
Cerberus23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl the Weeknd - save your tears 0 12 Yorumla Issikk +1 yıl Weeknd tum şarkıları çok iyi değil mi 🙂 Yorumla Cerberus23 +1 yıl çok iyi değil bu arada. mükemmel hepsi. Yorumla Issikk +1 yıl Dogrudur surekli dinlemek istersin vazgecilmez😄 Yorumla Cerberus23 +1 yıl 80'ler vibe'ı veriyo en çok da bu hoşuma gidiyo ya :D Yorumla Issikk +1 yıl Tabi 😄 başka sevdiğin şarkıları paylaşır mısın 🙂 Yorumla Cerberus23 +1 yıl 5 seconds of summer - teeth Yorumla Issikk +1 yıl 1 tane daha olmaz mi😄 farkli şarkilar dinlemek isterim Yorumla Cerberus23 +1 yıl bi de m83 - midnight city ile beraber joji - run Yorumla Cerberus23 +1 yıl direk spotify ver takipleşelim fjksdhjs Yorumla Issikk +1 yıl Teşekkürler 😄 Yorumla Issikk +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Cerberus23 +1 yıl rica ederim Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Perdenin Ardındakiler - Beni Kendinden Kurtar 0 0 Yorumla
ACIMASIZERKEK34 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl İncirler olana kadar 0 10 Yorumla Issikk +1 yıl Kalsaydın bari onlarca sozden birini tutsaydin bari Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl Kalamazdim otobüs vardı 😁🤣 Yorumla Issikk +1 yıl Baslatma otobusune 🤣 Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl Son paramla bilet aldım kalamam özür dilerim 🤠🤓 Yorumla Issikk +1 yıl Incirleri bile beklemedin 😂 Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl Ahaha zeytinler curuyecek incirleri beklersen erken davrandim🤣 Yorumla Issikk +1 yıl Davranma 😂 Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl Ahahah neden ki Yorumla Issikk +1 yıl Kal dedik daaa 🤣🤣🤣 Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl Tamam tamam otobüse bay bay ettik tahta bavulumu aldım indim 🤠🤓 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Yıldız tilbe vazgeçtim, kerim araz bana şimdi bi sigara, sagopa gölge haramileri, Tarkan kış güneşi tual yine Aylardan Kasım
Kerim Araz cok iyidir
Başarılı bir sanatçı bide semicenk var yaşıma uygun olmaya bilir dinlediğim sanatcı veya parcalar ama müzik evrensel olduğu gibi hoşuma gidiyor ve severek dinliyorum
Semicenk deme tum sarkilari cok iyi 😄
Beğeniyorum dinliyorum benim yaşındakiler arabesk müzik dinliyorlar türküleri de severim ruhen kendimi genc hissediyorum herkes bir değil tabi
Aşamıyorum bunu
Tual-Bir teselli ver
Orhan Gencebay-Bir teselli ver😂😂😂
Cok teselli istemissin 😂
Aynen😂😂😂💕💕💕
Buyrun
Açılmıyo
Açılıyor YouTubeden izleyine tıkla
Direkt şarkı ismi soyleseniz
Bi git gizli s. lak
the Weeknd - save your tears
Weeknd tum şarkıları çok iyi değil mi 🙂