Evdeyim o kadar sıkılıyorum ki biri falan olsa tamam dicem o da yok yardım edin hiç bişi bulamıyorum oturduğun yerde kqhzkasgwhkahs
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı.
u +1 yılSevdiğiniz filmleri veya dizileri izlemek keyifli ve rahatlatacı olabilir. İlgi alanınıza göre kitap okuyarak zaman geçirmek hem eğlenceli hem de öğretici olabilir. Doğada yürümek ve temiz hava almak stresi azaltabilir ve ruh halinizi iyileştirebilir. Sevdiğiniz müzikleri dinleyerek keyifli zaman geçirebilirsiniz. Spor yapmak hem eğlenceli hem de sağlığınız için faydalıdır. Yemek yapmayı seviyorsanız yeni tarifler deneyerek keyifli zaman geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınız veya ailenizle birlikte oyunlar oynayarak keyifli vakit geçirebilirsiniz. Bu sadece birkaç örnek olup, kişisel ilgi ve yeteneklerinize göre daha farklı eğlenceli aktiviteler bulabilirsiniz. Önemli olan, kendinizi mutlu ve keyifli hissettiren etkinliklere zaman ayırarak yaşamınızı renklendirmenizdir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sana katıldığım noktalar var tabiki , ancak bir insanın yeteceğim varsa kemanda çalar gitarda bağlama da bunların içinde en kolayı bağlamadır mesela benim bir arkadaşım gitar çalmayı öğrenemedi akorları basmak ona çok zor geldi ama kemana daha çabuk alıştı gibi gibi. Seni takdir ediyorum Kenan çaldığın için. Bende de klasik , akustik ve elektro gitar var uzun sap bağlama , ney var.
01 Yorumla- +1 yıl
Yorum yerine soruya cevap olarak yazmışsınız, bu yüzden şansa fark ettim. Yukarda da dediğim gibi. Bu durum kişiden kişiye göre değişir. Bazıları için de tam tersi bir durum. Her enstrümanın kendi inceliği vardır herkes hepsini kolay yapamaz. Bu arada bende sizi tebrik ederim baya çeşitli enstrüman çalabiliyorsunuz.
İstersen dizi izleyelim oyun falan oynarız
010 Yorumla
Soran+1 yılAcayip harika fikir cidden ihtiyacım olan şey sen olabilirsin hangi oyunları sever neler izlersin tarzın nedir
Soran+1 yılBende PC den oynuyorum ama yenilik lazım sabah aksam ordayım zaten owgsowgswk
Soran+1 yılNe oynuyorsun en çok
Soran+1 yılDizi konusunda bende senin gibiyim
Soran+1 yılYa sen nasıl bir kralsın bee
Soran+1 yılKankam acayip tatlısın seni geri cevirmek bile istemiyorum ama sıkıldım cidden artık sarmıyor
Soran+1 yılTeşekkür ederim kardeşim aklımdasin girersem yazarım sana
+1 yılYemek yapıp ye bence
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
61Cevap
+1 yılKnk evde yapılabilecek tek aktivite İngilizce öğrenmek ve Eğer üniversite gibi bir Hedefin varsa şimdiden tüm bölümlerle ortak olan ücretsiz sertifika programlarını bulup başlamak Hani etkili konuşmadır yönetim becerileridir bu tarz sertifika programlarını araştırırsın ilk etapta
Bir de yürüyüş parktaki spor aletleri de çok işe yarıyor en son belki halen canın sıkılıyorsa part time İşe girersin kazancını kendin için harcarsın00 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılFilm izlemek, ev temizlemek, yemek yapmak, koleksiyon bakmak, hobi bahçesi kurmak, evcil hayvan sahiplenmek, kitap okumak, enstrüman çalmaya çalışmak, eğitici videolar izlemek, online dersler alıp belgeler almak ve kendin yap videolarındakileri yapmak..
12 Yorumla- +1 yıl
Hepsi çok sıkıcı artkk
- +1 yıl
Doğru
Town Of Salem oyna, zaten öğrenene kadar biraz götürür seni. Öğrendikten sonra da diğerlerinin aptallıklarına sinirlenirken sıkılmayı unutursun bile. Sonra yine sıkılırsın ama 2-3 hafta götürür muhtemelen.
00 YorumlaKlasik bilinenler
Film dizi oyun
Ruhuna iyi gelebilecekler ise
Kulaklığı takip bisiklet sürmek yürüyüş sahilde oturmak kendini dinlemek ama bu 4 duvar arasında asla olmamali
00 Yorumla
+1 yılBen de birileri olunca her zaman keyifli vakit geciremiyorum.. sürpriz yumurta gibi ne çıkacağı belli olmaz.. tek film izlerim genelde keyifli bir şey yapmak istersem..
02 Yorumla- +1 yıl
+1 yılSen bensin galiba. Film, spor, resim, müzik, dans...
20 Yorumla
+1 yılEn güzeli film izlemek ya da spor yapmak yani sahilde veya ormanlık alanda yürüyüş veya koşu yapmak kulaklıkla müzik dinleyip..
00 Yorumla
+1 yılYalnızlığı seven hiçbir şey aramıyor çok da güzel ama yapamayana Allah yardım etsin ne diyeyim...
00 YorumlaPc var mı oyun oynuyor musun? Gta 5 de doomsay heist kuruyorum 1 eksik var istersen, haber et yazalm.
00 YorumlaFilm izlemek
Yemek yapmak
Kitap okumak
Kıyafetlerimi duzenlemek
Film izlemek
Oğlumla oynamak00 Yorumla
+1 yılOyle durumlarda dışarıdan yemek söyleyip Netflix ten film açıyorum, don atlet cam açık, kendimi zengin hissediyorum 👍
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir yürüyüş termosa çay kahve doldrup yeşillik alanda gğzel kitap okuyarak çay kahve içmek balık tutmaya gitmez vs bir sürü şey var
00 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 743 cevap paylaştı.
u +1 yılKesinlikle puzzle yapabilirsin. Canım çekti, akşam yapayım bari kaç yıldır bitiremediğim puzzleyi..
00 Yorumla
+1 yılOnline oyun oyna film izle burdan biri ile sohbet edebilirsin yemek yapabilirsin benim en büyük hobim yemek yapmak mesela
00 YorumlaGrup kur geleyim konuşur dedikodu yaparız 😅Benimde canım sıkılıyo yaa 🥲
11 Yorumla- +1 yıl
😀😀
Önce çay koy, çekirdek al
Sonra
Su ılıt, sabun koy ve ayakları daldır
Dizi aç
Çekirdek, çay, dizi, yumuşak ayaklar...
Daha ne olsun.10 YorumlaVallahi tek kaldığında yapabileceğin pek fazla bir şey yok tek bir şey var mfbdbd
10 Yorumla
+1 yılBu kişiden kişiye değişir. Ben dağcılık yapmaktan hoşlanıyorum.
00 Yorumla
+1 yılBalkonda yarım kilo çekirdek, çay ve bir paket sigara
01 Yorumla- +1 yıl
Yoldan geçen arabaları saymak birde dürbün varsa ohh miss😄
Resim yapmak 😍 bayılırım boyama yapmaya😂 🥳
00 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılSadece çizgi film izlemek bile biraz dağıtıyor kafayı 😎
01 Yorumla
+1 yılBende öyleyim ya tek başıma yapacak hiçbir şey bulamıyorum. Hangi oyunu oynuyorsunuz
00 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 548 cevap paylaştı.
+1 yılKocaaaaman bir kap mısır patlat, bir film serisi aç bak keyfine
00 Yorumla Müzik & Etkinlik konusunda 732 cevap paylaştı. Oyun oynanabilir, dizi/film izlenebilir birçok şey var
00 Yorumla
+1 yılFilm izlemek, kitap okumak, veya yemek yapmak gibi aktiviteler yapabilirsin.
00 Yorumlasporun bir çok dalı, sanatın bir çok dalı, öğrenme.
00 YorumlaBende hep evdeyim çok canım sıkılıyor gençliğim hep evde geçti gitti hiçbir eğlencem aktivitem yok
00 Yorumla
+1 yılŞehir merkezinde yaşıyorsan çık dışarı parklara git ordaki insanları gözlemle.
Genelde bazı sokaklarda küçük çocuklar oyun oynar onları izle. Şehrin yüksek yerlerine çık manzaraya bak. Ânı tek başına yaşa biraz.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİmkanın varsa basit bir enstrüman öğrenebilirsin. Gitar gibi
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@kgnctn Gitar diğer keman ve piyano gibi enstrümanlara göre daha kolay öğrenilebilen bir enstrüman olduğu için öyle dedim. Kolay olup olmaması, ne kadar sürede öğrenilebileceği kişiye göre değişir tabii ama genelde, birisi kemanın en basit ve kısa parçasını 3 ayda öğreniyorsa gitar biraz daha kısa sürede olabilir. Hobi olarak yapan kişiler de genelde kolay-orta zorlukta parçalar çalıyorlar. Ben gitar çalmıyorum keman çalıyorum.(İstisnalar kaideyi bozmaz)
Cevap sahibi+1 yıl@kgnctn Ayrıca çoğu enstrümanı temel seviyede öğrenmek kolaydır. Önemli olan ilerletebilmek
+1 yıldizi ve film izlemeni tavsiye ederim. canım sıkıldığında eski türk dizilerini izlemeye bayılırım. şu an 7 numara dizisine başladım. bitince leyla ile mecnuna başlayacağım
00 Yorumla
+1 yılOyun oyna telefonda burada takıl tv izle vakit geçer gider
00 YorumlaAynı durumu yaşıyorum harbi her günüm aynı ama birbirinden sıkıcı 😄☺️
04 Yorumla
Soran+1 yılCidden öyle her gün aynı şeyler baydı artık heycan lazım bizee
Soran+1 yılSağol bilader düşündüm de ben tek başıma da iyiyim 😃
+1 yılİnst enesf30 yazsana konuşalım hem ben sıkılmam hem sen bende çok sıkılıyorum çünkü
00 Yorumla
+1 yılMuhabbet edebilirsin :) ama görüntülü tavsiye ederim sana
00 YorumlaKitap okuyabilirsin tv izleyebilirsin sosyal medya'da gezinebilirsin
00 Yorumla
+1 yılFilm, kitap, music veya dışarıda yürüyüş yapabilirsin. Yemek yapmak eğlenceli olabilir.
00 YorumlaBana gel tatlım =) Kıps ;) <3
19 Yorumla
Soran+1 yılNapicaz ablam sende Pwhskzgwkzgakzg
Soran+1 yılMesajı aldım ben ablam 😉😉
- +1 yıl
Beni de çağırınn
- +1 yıl
Geliyoruuuummm ❤️ ne giyeyimmm
- +1 yıl
Anlaştıkkk
Ama ben çıkarmak istemiyorum.. Başkası çıkarsın
+1 yılYaşın kaç peki önce bunu sorayım
08 Yorumla
Soran+1 yılEvde yapılacak aktiviteler için yaş pekte önemli değil bana kalırsa
- +1 yıl
Ponçik 21 yaş altı isen bol bol film izle Dizi izle İngilizce öğren dil öğren bunları söyleyeceğim 21 üstü isen mümkün olduğu kadar Dışarıya çık imkanın varsa bir yerleri gez bunu söyleyeceğim o yüzden soruyorum yaşını
Soran+1 yılcanım canım seyler yazanlar gibi sandım sizide önyargım için kusura bakmayın tavsiyeniz için teşekkür ederim cok
- +1 yıl
Rica ederim Minik kuşum ben iyi niyetle yaklaştım O yüzden sordum yaşını hayatımdaki en büyük pişmanlıklardan bir tanesi yabancı dil öğrenememiş olmak o yüzden bu hataya Sen düşme istedim abin olarak tavsiyede bulundum insanlarla içli dışlı olmak çok hoş bir şey değil mümkün olduğu kadar insandan uzak durup kitaplara sığınmak en doğrusu o yüzden bu yaşlar birikim elde edebileceğin bir şeyler biriktirebileceğin yaşlar bolca oku bolca güzel filmler izle kesinlikle ve kesinlikle En azından bir yabancı dil edin Mümkünse ikinci dilin olsun l olarak da İngilizce ve Arapça'yı tavsiye ederim İngilizce bugünün dili Arapça da geleceğin dili olacak en azından ben öyle düşünüyorum
Soran+1 yılSenin gibi bir abim olsa keşke tavsiyelerin için teşekkür ederimmm
- +1 yıl
Rica ederim minik kuşum
İstersen yazabilirsin
Buralardayım ben
Soran+1 yılCok nazik ve kibarsınız teşekkür ederimm
- +1 yıl
Sen de çok tatlışsin poncik :)
+1 yılKorku videoları/filmleri izlemek 😄
02 Yorumla
Soran+1 yılHoşuma gitti bu fikirr
- +1 yıl
Sevindim iyi eğlenceler şimdiden
+1 yılHavuz sinema spor doğa
03 Yorumla
Soran+1 yılPara yok
Soran+1 yılAile evinde yaşamak ne demek bilir misin sen KGwksgwdigsxgskwsgsksg
- +1 yıl
Biliyorum çalışıyorum yiyorum valla aile ile yaşıyorum
Esrarengiz şeyler deyebilrisin :)
00 YorumlaEbstruman çalmak , koşu vs
00 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılfilm izlerdim sanırım
00 Yorumla Hiç biri sıkıcı oluyor
00 Yorumla
+1 yılÇık dolaş başka semtleri gez
00 YorumlaOturup telefona bakmak🤦♀️
00 Yorumla
+1 yılBen varım sohbet için bana yaz
00 Yorumlakanka edinsene 1 tane
06 Yorumla- +1 yıl
Biz ediniyoruz bize erkek diyolar gkslaqkd
- +1 yıl
Adana.
- +1 yıl
Hayır, sanalda biriyle tanışmıştım ve o zaman kankama mesaj atıcakken (Kanka, bir şey diyeceğim, bunlardan hangisi pijama daha iyi gibi bir şey fotoğraflı bide) yanlışlıkla sanalda tanıştğım erkeğe attım bana top dedi. Erkekte demişti birde üstüne boşuna engel yedim.
+1 yılKitap okumak, müzik dinlemek vs
00 Yorumla
+1 yılBende sıkılıyorum. yaz sohbet edelim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde online oyunlar
012 Yorumla
Soran+1 yılOnerebilicegin oyun var mı acaba seve seve bakarimm
Cevap sahibi+1 yılŞimdi şöyle bir şey oyun çok ama herkesin zevk aldığı oyun alanı farklı olur mesala ne tarz düşünürsün
Soran+1 yılBen her türlü oyun severim oynarim bildiğin hangi oyun varsa sevdiğin yazabilirsin zevkine güveniyorum
Cevap sahibi+1 yılEger kaplanları seviyorum dersen 🐯 "The tiger" devamlı oynadığım oyun
Cevap sahibi+1 yılSanırım beğenmediniz ozaman elendim neyse kaçtım ben iyi günler xhsgsezjezxh
Soran+1 yılOWGSOWHSKAVZKA yok canım yeni gördüm mesaji
Soran+1 yılBakayım bı nasıl oyunmus önyargılı değilim asla
Cevap sahibi+1 yılpeki oyun 10 üzeri kaç berbat ve beğenmedin dimi yine elendim dimi xhsrrzjczwzhsjs
Soran+1 yılSole ki oyunun mekaniklerinde ciddi sorun var ve öyle bı aksiyon yok biraz sıkıcı ilerliyor açıkçası pek beğenmedim benlik değilmiş ama sana cok teşekkür ederim önerin için oyunda ortak nokta bulamadık ama baya eğlenceli birine benziyorsunn
Cevap sahibi+1 yılBende oyundaydım az önce görev yapıyordum evet doğru başları sıkıcı ama ilerleyen süreçlerde farklı ama senin tarzın değildir orası farklı bana gelicek olursak modum neyse yansımam odur :)
(Oyun çok ya dert etme) vardır mutlaka tarzın olan xhsgsezjezxh
Soran+1 yılTeşekkür ederimm yinedeee
Cevap sahibi+1 yılNe demek ben teşekkür ederim iyi günler :)
Kitap okumak
#Hükümdar00 Yorumlaörgü biliyormusun
06 Yorumla
Soran+1 yılBeceremedim kaç kere denedim bı bilsen
Soran+1 yılÇok incesin ama konuşmaktan yoruldum biraz dinleyen kişi olmak istiyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim nasil anladınız emin değilim ama
+1 yılCekirdek kola ve film ohhh
01 Yorumla
Soran+1 yılFilm önerisi alabilir miyimmm her şey olur
+1 yılBu benim gibi
013 Yorumla
Soran+1 yılBize bı çare lazım
- +1 yıl
Hava sıcak olmasa denizi gidip yüzecem
Soran+1 yıl6 dan sonra mis gibi olur o deniz
- +1 yıl
Nerelisin kanka sen
- +1 yıl
6tan sonra bir gitmisim isten sonra yüz yüz bacaklarım tutmuyordu
Soran+1 yılİzmir kankam
- +1 yıl
Sen İzmir'de nasıl arkadaş bulamıyorsun hayret ettim
Soran+1 yılDenize gitme imkanım olsa valla koşarak giderim eve tıkılı kaldım
- +1 yıl
Kıyafetlerini alıyorsun bir tane sampuan otobuse biniyorsun hop ordasın
Soran+1 yılKazandın beni ayarlıyorum bu gün gidiyorum
- +1 yıl
Yok kalsın ben iyiyim tek başıma
Soran+1 yılKankam bende oraya gelmiyorum osgskwgsowgdks burada tek giricem fikrine okeyim
Soran+1 yılAcayip doru soylüyorsun evde otur otur nereye kadar çıkıp bir deniz havası alicam
Evde kalmakta bu havada gzl
13 Yorumla- +1 yıl
orada mısın 🤔
+1 yılTikTok yayınları izle sarıyor 🤣
10 Yorumla
+1 yılBir volim bütün sıkıntını alır
00 Yorumla
+1 yılMüzik dinlemek dans etmek
00 Yorumla
+1 yılNerde yaşıyorsun
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)