Kitap bile okunmayan bir ülkede sorduk bir kere 😂 müzik aleti kullanıyormusun? Hangi aletleri kullanıyorsun ya da kullanmak isterdin? Neden hala duruyorsun
Eskiden gitar isterdim şu an emin değilim pek hevesim kalmadı ama müzik aleti kullanabilen birine saygım özenim olur. Kitap okumak konusunda, öyle düşünmesen iyiydi. Okuyan çok
Okuyan Latin arttığı falan yok ya evliyim iki çocuk annesiyim kitap okuduğumu falan gördüklerinde gerek var mı nasıl vaktin oluyo kitap okuyacak hiç vaktim yok gibi gibi şeyler duyuyorum Bı eltim var ona dostoyevski desem küfür falan mı ediyor bu acaba der😄
15 senedir akustik ve bas gitar çalıyorum. Elektro gitarım da var arada çalarım. Gerçekten enstruman çalmanın, grup kurmanın, stüdyo almanın ve konsere çıkmanın keyfini başka hiçbir şey veremiyor:) Keman da öğrenmeyi çok istedim ama ona henüz fırsatım olmadı.
Electro gitar ve bass gitara yatkın birisiyim. Zamanında Electro gitar çalıyordum Lise 1 öğretiminden Lise 3 e kadar. Bass gitarı arkadaşım sayesinde biraz kullanabiliyordum. Keman, Piyano, Klasik gitar gibi şeyler ilgimi çekmemişti hiçbir zaman.