Müzik & Etkinlik konusunda 964 cevap paylaştı. 00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
- Müzik & Etkinlik konusunda 23,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBu şarkı güzeldir
https://www.youtube.com/embed/Y88LVU7MAe400 Yorumla Müziği bırakamıyorum ama sözlerini yazabilirim..
”yerine seçemem”
016 Yorumla
Soran+1 yılGokhan kirdar. Cok dinledim :). Dinlemedigim biseyler onerebilir misin?
Soran+1 yılSoruda paylastigim sarki gibi olabilir mesela 🙂
Soran+1 yılOnu sevmiyorum
Soran+1 yılBiraz daha toplumun farkli kesimlerine hitap ettigi icin dinleyesim gelmiyo :)
Soran+1 yılAhahshshsh😅 yani yanlis anlasilmasin genellikle jiletciler sokak serserileri falan dinledigi icin :)
Soran+1 yılShshshhshs ama cok seviyolar 😂
Soran+1 yılO zaman continue 93lu ablam😂
Soran+1 yılRica ederim😂
- Müzik & Etkinlik konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılLeyla the band yokluğunda
01 Yorumla
Soran+1 yılDinlemistim
Gizli Üye(18-24)+1 yılOktay Kaya-Anlamazsın
0130 Yorumla
Soran+1 yılEhem ehem oncelikle tesekkur ederim hanimefendi☺️. Dinledim fakat duygulanamadim daha agir bi ses tonu daha icten bi ses tonu ve daha anlamli sozleri olan sarkilari seviyorum. Mesela soru detayinda verdigim sarki gibi dusunebilirsiniz 😊.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Sizin için çorbadan hallice olan çalma listeme göz atıp geliyorum, bir sn.
Soran+1 yılBekliyorum efenim ve rica ile😌😌😌
Cevap sahibi+1 yılGeliyorum.
Cevap sahibi+1 yılBenim için derin bir şarkıdır. Anlamı derindir yani.
Cinare Melikzade, Dallarımı Kırdılar
Cevap sahibi+1 yıl+Çağan Şengül, Canım Yanıyor.
Soran+1 yılI opening now. One min pls 😅😅
Cevap sahibi+1 yılWaiting... Sorry.
Soran+1 yılthere is no reason to apologize 😏
Cevap sahibi+1 yılI think I was a little hasty...
Soran+1 yılIkiside cok guzeldi itiraf etmeliyim. Ozellikle ikinci sarkinin beati cok guzel olusturulmus. Insanin ruhuna dokunuyo. Ama yinede linet ablam gibi degiller.. Sanirim bende ortadogu kulagi var 😅.
Cevap sahibi+1 yılBen de hem aynı şarkıları dinliyorum, yeni bir şeyler önerir misiniz size gelen yorumlardan çalma hakkımı kullanayım mı? 😄(en azından dürüstüm)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim, ne mutlu bana böyle hissettirdiyse. Şuanda Mavigri, Altüst olmuşum çalıyor. Dinlenir bu da...
Soran+1 yılHahah tabiki efenimmm istediginiz gibi (c) alabilirsiniz 😅😅 😅 elbette oneririm benim icin gold olan serimden nadide onerilerle gelecegim. lütfen wait 😅
Soran+1 yılRica ederimmm onuda dinliycem birazdan :))
Cevap sahibi+1 yılOo gold paket açılıyor, o kadar möhim biri değilim aslında böyleli şeylere gerek yoktu, waiting...
Soran+1 yılLinet-ihtimal,
linet-mor salkimli sokak, linet-eylul aksami,
linet- aksam olmadan (ibranice)
Amon- mi amore
Zehave ben - mah yihyeh
Aytac dogan- tukenecegiz
Oyku gurman- ben olmayinca
Gulnur kaya- geri gelen mektup
Cem adrian- gaziantep yolunda
Cem adrian- ela gozlum
---------------------------
La lecon particuliere 1968
Dido - thank you
Izzamusic -shoot out
Jony & hammali - habepno
Vman music - la bohème
Demeter - make it
Soran+1 yılHuhh yoruldum yazarken 😂😂 neden oyle dedinizz 😊belki cok degerli bi hanimefendisiniz yani ben oyle hissediyorum☺️
Cevap sahibi+1 yılYa bir iki tane istemiştim sadece, cidden ne gerek vardı?
Cevap sahibi+1 yılDeğilim değilim, ruhsuz bir kişiliğim.
Soran+1 yılPlaylistiniz zenginlessin istedim😅
Ruhsuzum diyen ruhsuz bir kisilikte degildir demis sair. Duymus muydunuz? :)
Cevap sahibi+1 yılPlaylistim bana sövüyor sayenizde. Bak millete ne parçalar dinliyor, senin bize ettiğin hak mı reva mı diyordur büyük ihtimalle.
Cevap sahibi+1 yılDuymamıştım. Ama öyleyim.
Soran+1 yılDuymamis olmaniz cok olasi cunku az once ben uydurdum🙊😂
Gercekten begendiniz mi :) Şu an hangisindesiniz hanimefendi?
Cevap sahibi+1 yılLinet ablamın sesi kulağımı doldurdu, keyifle içiyorum sesini.
Cevap sahibi+1 yılÖnce Akşam Olmadan parçasını dinledim, bayağı iyiydi.
Soran+1 yılYahudi girtlagi var kadinda ondandir :)) bunlarin seside guzel oluyo 👀👀👀
Soran+1 yılCok icten soyluyo
Cevap sahibi+1 yılEvet gerçekten güzel.. Hatıram Olsun çalıyor şu an, otomatik gidiyor.
Cevap sahibi+1 yılCem abime geçtim, benden habersiz bana yazdığı şarkısına.
Soran+1 yılBende actim dinliyorum simdi o sarkiyi :) hangi sarkiymis o?
Cevap sahibi+1 yılEla Gözlü.
Soran+1 yılCok pardon🙂 uykusuz kalmanin sonucu :)
Cevap sahibi+1 yılBenim de gözlerim yanmaya başladı da 20 dk daha takılayım diye direniyorum.
Soran+1 yılYenik dusecegiz ama ona direnmek ne care :))))
Cevap sahibi+1 yılTam saat takıntısı olan birisi var karşınızda...
Soran+1 yılBen artik umursamiyorum sabah hep ayni saatte uyandigim icin hanimefendileri :))
Soran+1 yılTarkan - inci tanem. Bunuda oneririm cok guzeldir
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum. Ben de öyleyim zaten, ağlasam da sızlasam da kalkmak zorunda olan birileri var. Siz uyuyacaksanız ben sizi tutmayayım. Birkaç soru daha bakıp kaçarım ben de.
Cevap sahibi+1 yılBunu bir asker çok güzel yorumlamıştı, ondan dinleyeceğim.
Soran+1 yılHayir, sizinle sohbet etmek istiyorum. Onun bi onemi yok :))
Soran+1 yılElbette ki :)))
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum lakin en azından size faydası olan bir şeyi yapmış olacaksınız uyuyarak, benim bir katkım olmayacak. Ben olsam uykumla arama kimseyi sokmazdım, sokmam da. Bu konuda biraz acımasızım.
Soran+1 yılOlabilir, dogrudur. Hos karsilarim:) uykusuzlugun yan etkileri sinir bozucu oluyo. Fakat nedendir bilmiyorum bu gizemli hanimefendiyle konusmak uykudan daha cekici geldi bana :)
Cevap sahibi+1 yılGizemli mizemli değil bu hanımefendi. Kendi halinde sessiz sakin sorusunu cevaplayıp çıkan biri. Düz birisi yani. Bu arada uykusuzluğun yan etkileri tabi ki sinir bozucu, hele de uyumama mani olan şeyler... 😏Sözüm meclisten dışarı.
Soran+1 yılBana oyle geldinizz🤷♂️😃 allright what is your problem? acaba yaz okuluna mi kaldiniz :)
Soran+1 yılBu arada turkce konusurken araya ingilizce biseyler sıkıstırmayı cok severim nedendir bilmiyorum hosuma gidiyo😂
Cevap sahibi+1 yılOnu söyleyemiyoruz yalnız diyeceğim ve o pembe kafalı zebani olduğunu sanan ergenin gözünüzün önüne gelmesini sağlayacağım. Başarabilirim. Sürem azalıyor.
Cevap sahibi+1 yılOnu anlamak çok zor değil, hafif alamancı havası veriyor.
Soran+1 yılHicbisey anlamadim 🤷♂️😂unicorncu musun sende simdi😂
Cevap sahibi+1 yılAbi izlememiş ki o, nereden bilsin...
Cevap sahibi+1 yılSon 5...
Soran+1 yılFazla izleyemedim ilk bikac dakika, dogru :)
Soran+1 yılSon 2 dakika 35 saniye
Cevap sahibi+1 yılBaştaki şarkıma atıfta bulunuyorum ve diyorum ki, Anlamaz'sınız.
Cevap sahibi+1 yılAynenn.
Soran+1 yılNe desem bilemedim
Cevap sahibi+1 yılBana ayrılan sürenin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Playlistime katkılarınızdan dolayı müteşekkirim. İyi geceler dilerim. 🌸
Soran+1 yılRica ederim. Tesekkur borcunuzu takip istegimi kabul ederek ve bilmukabele ederek odesebiliriz :). Buradaki sacma insanlar gibi degilimdir, musterih olabilirsiniz ve iyi geceler sizede :)
Cevap sahibi+1 yılBorcum yok ya, ödedim bitti az önce. 🙃
Soran+1 yılAma bitmedi 😃 bence bitmedi 😂 rica ediyorum 😊
Cevap sahibi+1 yılSebebi neydi ki acaba? 🙄
Soran+1 yılCunku size mesaj gonderemiyorum beni takip etmediginiz icin 🙈.
Cevap sahibi+1 yılOnun sebebini merak etmiştim aslında? Ne gerek, ne maanaa?
Soran+1 yılTanismak, tanimak.. niyetim bu sitedeki erkekler gibi rahatsiz vermek degil..
Soran+1 yılRahatsizlik *duzeltme*
Cevap sahibi+1 yılTanımanızı gerektirecek bir durum oluştu, ben mi kaçırdım? Sorunuzu cevapladım ve işime bakıyorum herkes gibi.
Soran+1 yılTamam kirici olmaya gerek yok. Insan gibi yaklastigimi dusunuyorum. Boyle devam et oyleyse.
Cevap sahibi+1 yılKırıcı olduğumu asla düşünmüyorum. Teklifinizi zaten nazikçe geri çevirdim. İstediği olmayınca ışık hızında nasıl da değişebiliyor insanlar, bunu en çok burada gözlemledim. Bu sefer meclistekiler de geçerli. 🙃😏
Soran+1 yılHayir ben degismedim. Kaba cevap verdiniz hanimefendi.
Soran+1 yılYani su sitede su ulkede gorebilecegin en kibar insan oldum yine yaranamadim hayretler olsun 🤷♂️😂
Cevap sahibi+1 yılSakin kal, sakin kal, sakin... Burundan alıyorsun...
Cevap sahibi+1 yılNereden kanaat ettiniz gördüğüm en kibar erkek kişisi olduğunuza, benim adıma karar verme yetkisini kendinizde nasıl buldunuz onu da sormalıyım pek tabi.
Soran+1 yılKitaplarla ilgili konusurduk. Ilim irfan konusurduk.. Belli ki kitaplarla hasir nesir birisiniz.. bu yonunuzle ilgimi cekmistiniz..
Soran+1 yılNereden kanaat verdim cunku umum-i ahval ortada..
Cevap sahibi+1 yılNereden belli?
Soran+1 yılKapak fotografindan
Cevap sahibi+1 yılSadece fotoğrafı beğenmiş olmam da ihtimal dahilinde. Belki ben çektim, belki benim bile değil, belki kitaplarla alakam dahi yok?
Cevap sahibi+1 yılUmum-i Ahval i ne de güzel kendimize göre çeviriyoruz öyle...
Soran+1 yılPardon, ben kitaplik olarak gormusum simdi farkettimde..
Cevap sahibi+1 yıl🤭🖐️
Soran+1 yılKendime cevirmekte bi tezatlik gormuyorum cunku soylediklerimde hakli oldugumu dusunuyorum :) acaba yarin mi devam etsek siz uyuyacaktiniz..
Soran+1 yılBenim gozler asansor dugmesi olmussss 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
Cevap sahibi+1 yılTam saatlerimi kaçırmama sebebiyet verdiniz, ve odam fazla karanlık huzursuz oldum uyuyamıyorum zaten, evdekiler rahatsız olmasın diye ışık da açamıyorum, mecbur uykudan deliye dönene kadar yoracağım kendimi.
Cevap sahibi+1 yılBen size demiştim gidin uyuyun diye, arada bir laf dinlemek de lazım.
Soran+1 yılTeessur oldugumu belirtmeliyim bu sebepten mutevellit.. sorry my mistake 😂🙂
Cevap sahibi+1 yılTabi de öyle. Allah Allah.
Cevap sahibi+1 yılÜzgün olmanız yarım saat belki de daha fazla bekleyerek uyuyacak olmamı değiştirmiyor.
Soran+1 yılLaf dinlerim tabii ama değerli bir hanimefendiyle 2 dakika daha konusmak isime geldi 🙂
Cevap sahibi+1 yılO sırada hanımefendi kişisi :😏
Soran+1 yılO zaman ellerimizdeki ecnebi zimbirtilarini bi kenara birakalim ve yarin devam edelim tartismamiza 🫠
Soran+1 yılO sirada beyefendi kisisi🫠🫠🫠🫠🫠
Cevap sahibi+1 yılYarın değil bugün gün içerisinde demeye çalıştığınızı varsayıyorum ama uykumdan olduğum için x2 sir ve huysuzlukla x2 red veriyorum.
Cevap sahibi+1 yılSinir*
Soran+1 yılBelki ben yarin girmeyecegim siteye hahhahaha 🤭🤭
Cevap sahibi+1 yılHa ve ha. İnşallah, aman şey, hayırlısı ya. 🙃🙄
Soran+1 yılOglen 12 gibi siteye giris yapmanizi rica etsemm o saatlerde uyaniyorum 😄
Soran+1 yılHayirlisi tabiii ama hayir genelde gunduz olur şer geceye gizlenir 🙃
Cevap sahibi+1 yılBeni hiç alakadar etmez. Ben zaten aktifim, bu da sizi etmez tabi. Uykumdan olmuş ve huysuz bir şekilde çıkıyorum sayenizde. Ne haliniz varsa uyuyun şimdi keyifle. İyi geceler.
Soran+1 yılBinaenaleyh sabah ola hayrola diyelim bence sabah tekrar dusunun derim 😄 telafi edilir fazlasi nispetinde endîseniz olmasin..
Cevap sahibi+1 yılZiyadesiyle kâfi bana. Sinir katsayımın boyumu bu kadar çabuk açması bana yetiyor da artıyor bile. Düşünmeme lüzum yok. 😏🖐️
Soran+1 yılSakin kalin, sakin kalin.. nefes alin hanimefendileri :)))
Cevap sahibi+1 yıl🙄😏🙄 Ya Saburr...
Soran+1 yılSabir ceken belasini ceker diye bilirim sabir dilemenizi onermem :)) cunku insani sabirli eden sey sikintilardir..
Cevap sahibi+1 yılBunu da aynı şair salladıysa uymaya tenezzül dahi etmem. 😏🖐️
Cevap sahibi+1 yılNeyse ki doğru bir noktaya parmak basmış bulunuyorsunuz. Sabır isteyen zorluk da istemiş olur aslında.
Soran+1 yılHahaha bu sefer değil işte :)) akli delili var :))
Cevap sahibi+1 yılNeymiş delili?
Soran+1 yılTesekkur ederimm☺️. Anlasabilmemize istisare edebilmemize sevindim. Firsat verseniz cogu konuda anlasiriz biz bence :))))
Cevap sahibi+1 yılMecburi oldu biraz. Denk geldi denk, sizlik bir şey yok.
Soran+1 yılYani mantiken dusundugunuzde insani guclu eden sey sudur ki: guc olani yasamak bi baska gucluge karsi direncli hale getirir..
Cevap sahibi+1 yılUykum yeniden tekrar gelmişken bu sefer tepemem bu fırsatı, sabah söverek kalkmak istemiyorum, ha tabi sizi de anacağımı belirtmeme gerek yok herhalde.
Soran+1 yılDaha cook denkliklere esitliklere musahit oluruz.. Siz musaade buyurun bana yeter ki😌
Soran+1 yılBana sovmezseniz teesuf ederim :)))
Cevap sahibi+1 yılEmin olun bir nebze bile denk değiliz. ☺️ Olmayız da. Çok farklı kulvarda yüzmekteyiz.
Soran+1 yılZaten sebebi bendim 😂🙈
Soran+1 yılAyni sulardayiz ama bizim sanal gerceklik gozlukleriyle bakiyo etrafa 😏
Cevap sahibi+1 yılEvet, sizsiniz. Tamam sabah söverim mutlu uyansam da yine, maksat kulaklarınızdan bari intikam alayım.
Soran+1 yılBizim degil kimisi*
Cevap sahibi+1 yılDeğiliz. Hiç değiliz. Olmayız da. Olmasın da...
Soran+1 yılKulaklarim cinlamassa sorarim ama 😌
Soran+1 yılOlur da olabilir de ihtimal dahili de olasi da...
Cevap sahibi+1 yılBahane arıyorsunuz zaten. Ona bile hevesimi kaçırdınız, sağ olun.
Cevap sahibi+1 yılDeğil. 🤏❌
Soran+1 yılHevesinizde keyfiniz gibi yerine gelir sabah uykunuzu almis uyandiginizda. Uykusuzluk sinir stres yapar 😏
Cevap sahibi+1 yılKendim için gelir, belki, evet ama 'başkaları' için bir önem arz etmez bu.
Soran+1 yılNeden etmesin? O kadar hukukumuz oldu sonuc itibariyle.. olacak olmayada devam edecekte 😌
Cevap sahibi+1 yılKesin yaşanır.
Soran+1 yılBak yine esgudumdeyiz :)
Soran+1 yılNeden anonim olduk :))
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler