Müzik & Etkinlik Hiç sıkılmadan dinlenecek müzik türü hangisidir? helinsu1453 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Blues (soul blues, blues rock, ) Caz Elektronik Hip Hop Halk Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hiç sıkılmadan dinlenecek müzik türü hangisidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Bu tür şarkılar https://www.youtube.com/embed/Y88LVU7MAe4 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Halkı seçtim ama bir türe bağlı kalmıyorum anlık değişiyor😅 arabesk ve rap arasında gidip geliyorum bu aralar 0 0 Yorumla
AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Genelde elektronik remix ve hareketli müzikleri seviyorum ama devamında hiç durmadan müzik dinlemek kulağı ağrıtabiliyor 0 0 Yorumla
Sultanaaaaa23363782 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Halk muzigi seni senden alir Ve seni en gùzel yerlere daldirir 1 0 Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Neşid ve ilahiler. Diğerleri bir süre sonra sıkıyor 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Türk halk müziği özellikle de hikayesi olan türküler 0 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Türkü seçeneği olsaydı iyidi, ben de halk seçeneğine tıkladım mecbur 😊 0 0 Yorumla
Unbreakable43Y Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 84% +1 yıl Bu şarkıdan başla...Gipsy Kings - No Volvere (Audio) 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 848 cevap paylaştı. Benim için pop ve rock. 0 0 Yorumla
maxcorvard2005 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Benim için en iyisi phonk ama elektronik severim 0 0 Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Halk Müziği kendi yaşantılaŕımiz aynasıdır 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 711 cevap paylaştı. Halk müziği 0 0 Yorumla
LeeCooper2002 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 55% +1 yıl Ali cabbar 0 6 Yorumla helinsu1453 +1 yıl 😅👍 Yorumla LeeCooper2002 +1 yıl Kavuşamayacağın birine aşık olunca dinliyor insan yoksa etkilemezdi beni çokta tın ali malii... Yorumla helinsu1453 +1 yıl Aynn sözleri etkiledi bnde Yorumla LeeCooper2002 +1 yıl Sen de mi aşıksın yoksa Yorumla helinsu1453 +1 yıl Yes. Yorumla LeeCooper2002 +1 yıl :(( Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 788 cevap paylaştı. Blues 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Bu tür şarkılar
https://www.youtube.com/embed/Y88LVU7MAe4Halkı seçtim ama bir türe bağlı kalmıyorum anlık değişiyor😅 arabesk ve rap arasında gidip geliyorum bu aralar
Genelde elektronik remix ve hareketli müzikleri seviyorum ama devamında hiç durmadan müzik dinlemek kulağı ağrıtabiliyor
Halk muzigi seni senden alir
Ve seni en gùzel yerlere daldirir
Neşid ve ilahiler. Diğerleri bir süre sonra sıkıyor
Türk halk müziği özellikle de hikayesi olan türküler
Türkü seçeneği olsaydı iyidi, ben de halk seçeneğine tıkladım mecbur 😊
Bu şarkıdan başla...
Gipsy Kings - No Volvere (Audio)
Benim için pop ve rock.
Benim için en iyisi phonk ama elektronik severim
Rock 🤘🏻
Kulağa hoş geliyor
bence hip hop.
Halk Müziği kendi yaşantılaŕımiz aynasıdır
Halk müziği
Jazz blues tercihim
Psychedelic technical death metal.
Karayip korsanları piano versiyonu
Halk ya da türk pop muziği
Ali cabbar
😅👍
Kavuşamayacağın birine aşık olunca dinliyor insan yoksa etkilemezdi beni çokta tın ali malii...
Aynn sözleri etkiledi bnde
Sen de mi aşıksın yoksa
Yes.
:((
Halk müziği
Anadolu Rock
Hip hop
Blues
Rap bence
Pop müzik bence
Blues slow rock
Hip Hop bence