Öncelikle herkese iyi günler dilerim..!
ben sürekli böyle ruha acı veren şarkılar dinliyorum böyle aman aman bir derdim yok ama hoşuma gidiyor bu bana zarar veriyor gibi hissediyorum bu alışkanlığımdan vazgeçmeli miyim, nasıl vazgeçerim?
Öncelikle herkese iyi günler dilerim..!
ben sürekli böyle ruha acı veren şarkılar dinliyorum böyle aman aman bir derdim yok ama hoşuma gidiyor bu bana zarar veriyor gibi hissediyorum bu alışkanlığımdan vazgeçmeli miyim, nasıl vazgeçerim?
Hayır zararlı değil. ama siz bilirsiniz Arabesk müzik, içerdiği melankolik ve hüzünlü temalar nedeniyle bazı kişilerde duygusal bir etki yaratabilir. Özellikle zor bir ruh halinde olan veya depresyon gibi ruhsal sorunları olan kişiler, sürekli olarak arabesk müzik dinlemekten dolayı daha fazla üzüntü veya hüzün hissedebilirler. Bu durumda, arabesk müzik dinlemek zihinsel sağlığı olumsuz etkileyebilir. Ancak, arabesk müziği dinlemek bazı insanlar için terapötik bir etki yaratabilir. Müzik, insanların duygusal durumlarını ifade etmelerine, dışa vurmalarına ve rahatlamalarına yardımcı olabilir. Arabesk müziğin hüzünlü temaları bazı insanlar için duygusal bir rahatlama sağlayabilir ve onların duygusal bağlantı kurmasına yardımcı olabilir.
zararlı ruhun daralır ben her tarz dinlerim yani sevmediğim tarz yok ruh halime bağlı arabest genelde bozlak dinlerim ama fazla aşırı değil yeteri kadar yoksa ruhum daralıyor
Böyle şarkıların genelinde diğer şarkılardan farklı bir frekans vardır ve insanlari çöküntüye, depresyona sürükleyebilir. Ve bence böyle müzikler dinlemeye devam edersen (aşırı derecede, az bir miktarda dinlemenin pek bir sorun yaratacağını düşünmüyorum) hayatında daha olumsuz ve içine kapanık biri olabilirsin.
Cevap
20Cevap
Bende dinliyorum şimdiye kadar bir zararını görmedim, tek zararı fazla sigara içmeme yansıyo...😄
Dinleme olmayan acılarına üzülürsün dert sahibi olursun sonra da psikopat dinleme ben çok dinledim sonuç delirdik yani
Bence bu yaslarda normal küçük hanım uzun zaman önce bende senin gibi dinlerdim kişiliğimi benliğimi arabesk sarkılarda buluyorum
Arada ferdi Özbeğen i dinle yarım kalan aşk, fark yaratır bence. Biz eski kafaliyiz belki ama tavsiyeler iyidir...
Hayır ama ruhen ister istemez etkiler
Kimleri dinlersin hangi şarkıyı daha çok seversin
Örnek bi kaç parça söylim Uygar Doğanay sensiz yapamıyorum, Serkan nişancı farketmez hesaplaşırız Derya bedavacı deme
Hmm bilmiyorum bunları bende sandım İbrahim Tatlıses Ferdi Tayfur Orhan Gencebay Müslüm Gürses gibi sandım
İbrahim Tatlıses çok severim Ferdi Tayfur falan yok
Hmm bende ferdi Tayfur daha çok severim
Zararlı sıkıntı stres ve gerginliği tetikler onlar da kalp krizini günde bir tane yeterli
Kesinlikle olmayan acının ızdırabını çektirir. Azı karar çoğu zarar.
bence zararlı sonuc olarak senı depresıf bır hale sokmakta
Geçmişte tramwalar vardır bende öyleyim saldım hayatı yapmak istediğimi yapıyorum sadece
:/
Ben hep hiphop dinlerim ve bir şey olmadı bence çok arabesk dinlersen de bişi olmas
bende hergün dinliyorum
ibrahim tatlıses çok severim
Bazen bende dınlıyorum
Depresyona sürükleyebilir 😃
yani ruhu daraltıyor hoş değil çok sevmem
Niye bea durmadan arabesk
İnsanın mideis ağrır. Qrabeskteb
ara sıra pop rock dinle beyine faydalı
Zararlı müptezel misin hsjk
Bi süre müzik dinleme inan soğuyorsun zaten
Dinlemek istiyorum
zararlı.