https://youtu.be/mTuUV0EhyxI Bazı duyguları anlatmaya kelime ve cümlelerin yetmediği, aciz kaldığı anlar oluyor. İşte tam o noktada şarkılar iyi ki varlar diyorum...
Peki böyle anlarda şarkılar senin duygularına da tercüman oluyor mu?
Sevdiğin insana bir şarkıyla düşüncelerini aktaracak olsan bu hangi şarkı olurdu?
artık konuşmuyoruz artık konuşmuyoruz artık konuşmuyoruz Eskiden yaptığımız gibi artık sevmiyoruz Bütün bunlar ne içindi? Ah, artık konuşmuyoruz Eskiden yaptığımız gibi Az önce aradığını bulduğunu duydum arıyordun Keşke ben olmadığımı bilseydim Çünkü bunca zamandan sonra bile, hala merak ediyorum neden devam edemiyorum Tıpkı senin kolayca yaptığın gibi bilmek istemiyorum Bu gece giydiğin türden bir elbise Eğer seni çok sıkı tutuyorsa Daha önce yaptığım şekilde aşırı doz aldım Aşkının bir oyun olduğunu bilmeliydim Şimdi seni beynimden çıkaramıyorum Ah, çok yazık Artık konuşmadığımızı artık konuşmuyoruz artık konuşmuyoruz Eskiden yaptığımız gibi artık sevmiyoruz Bütün bunlar ne içindi? Ah, artık konuşmuyoruz Eskiden yaptığımız gibi Umarım birinin yanında yatıyorsundur kim bilir seni benim gibi sevmeyi Gittiğin için iyi bir sebep olmalı Arada sırada benden isteyebileceğini düşünüyorum gel kapında görün Ama yanılmış olacağımdan çok korkuyorum
Soner arıca'nın tüm şarkıları güzel ya. Ama bu saçma sapan popüler kültür Peyda olunca vazgeçti adam şarkı yapmaktan. Keşke 90'lardaki parçaların anlam bütünlüğü olsa şimdikilerdi ama şimdikiler daha çok cıngıl üzerine kurulu