İstanbuldan kaçmak çözüm değil ki emin ol hiç beklemedikleri yerde de deprem olabilir sen naci görür celal şengörün patavatsızlığına uğramışsın şener üşümezsoy bu işte uzman deniz altıyla marmaranın altına girip araştıran tek jeolog o bunları 10 kere haksız çıkardı adam ama millet hala bu profları dinliyor yazık ne diyim
Kanka şunu unutma nereye kaçarsan kaç kader buldummu affetmez bunun istanbulu ankarası yok valla ama yeni taşındığınız evin yeşillik manzaeası da güzel görünüyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Pink Floyd - Sunshine On You Crazy Diamond
Deep Purple - Smoke On The Water
Okey dinliycem
Hotel califonia
Bilmiyorum ama hemen dinleyeceğim
Üstteki resim
Sibel candan akşam güneşi şarkısını hatırlattı
Güzel
Zaren clipten alınmış gibi sanki
Eski evimin penceresi halbuki :D
Çok güzel ama yaa valla bizde nerdee o manzara
Arayan bulur
Evinde bulamazsın kank ev insanın kaderidir yoksa dışarıya çıksan heryer manzara 😀
Haklısın ama ben de orada yaşamıyorum artık o agac manzaram suanda
Sen cennetten çıkıp dünyaya dönmüşsün
Maalesefki
Kiradan dolayı mı
Yok deprem korkusu
İstanbuldanmı başka yere taşındın yoksa hayaydan mı
İstanbuldan
İstanbuldan kaçmak çözüm değil ki emin ol hiç beklemedikleri yerde de deprem olabilir sen naci görür celal şengörün patavatsızlığına uğramışsın şener üşümezsoy bu işte uzman deniz altıyla marmaranın altına girip araştıran tek jeolog o bunları 10 kere haksız çıkardı adam ama millet hala bu profları dinliyor yazık ne diyim
Ailemle yasıyorum mecburi biraz
İstanbul'da tekmi yaşıyrodun ki
Hayır ailemle taşındık
Kanka şunu unutma nereye kaçarsan kaç kader buldummu affetmez bunun istanbulu ankarası yok valla ama yeni taşındığınız evin yeşillik manzaeası da güzel görünüyor
:D senin için güzel bence
Ciddi anlamda
Yoo gayet güzel görünüyor karşı tarafı çekip atsaydın daha bir detaylı olurdu 😀
:D konum da veriyim mi
Ver ya sıkıntı yok karşışıklı çay içeriz töbe töbe 🤣🤣🤣
Tamam her neyse iyi geceler :D
Sizede efenim ☺️
:)) ,