Müzik & Etkinlik En sevdiğiniz rock grubu hangisi? Silent12 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Mor ve Ötesi maNga Duman Yüksek Sadakat Seksendört Gripin Kolpa Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sevdiğiniz rock grubu hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,1b cevap paylaştı. Manga 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Nasıl karar verelim bunlar arasında :D 1 7 Yorumla Silent12 +1 yıl Beklediğim yorum 😊 Yorumla Silent12 +1 yıl Ben mor ve ötesi derim ama diğerleri de kötü değil Yorumla 24yaşsendromu +1 yıl duman de gitsin kanka. konser bileti hediye ederim sana bir müzisyen olarak :P Yorumla Fearlesgirll +1 yıl @24yaşsendromu peki duman diyorum :D Yorumla 24yaşsendromu +1 yıl Ben de sözümde duruyorum 2 hafta sonraki konserlerinden herhangi birinde paslaşalım biletin benden, söz🤘 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl @24yaşsendromu çok teşekkür ederim inceliğiniz için fakat böyle bir şeye gerek yok ☺️🌸 Yorumla 24yaşsendromu +1 yıl Rica ederim. Bende bu, sakura gibi güzel yorumunuz için teşekkür ederim🌸 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Manga
Nasıl karar verelim bunlar arasında :D
Beklediğim yorum 😊
Ben mor ve ötesi derim ama diğerleri de kötü değil
duman de gitsin kanka. konser bileti hediye ederim sana bir müzisyen olarak :P
@24yaşsendromu peki duman diyorum :D
Ben de sözümde duruyorum 2 hafta sonraki konserlerinden herhangi birinde paslaşalım biletin benden, söz🤘
@24yaşsendromu çok teşekkür ederim inceliğiniz için fakat böyle bir şeye gerek yok ☺️🌸
Rica ederim. Bende bu, sakura gibi güzel yorumunuz için teşekkür ederim🌸
rock metal sevmiyorum