Açıkçası arkadaş düğünlerine gitmeyi daha çok seviyorum. 💃 Hem dostlarımızın mutlu gününde mis gibi kurtlarımızı döküyoruz hem de akrabaların ahiret sorularına katlanmak zorunda kalmıyoruz.🤪
Düğünleri severim ve dolayısıyla giderim. Lakin düğüne gittiğim zaman şaşalı eğlenmek yerine oraya gelen engelli bir masumcuk olursa onunla sohbet ederim.
Davet de edilmiyorum, davet etseler de gitmiyorum. Düğün ortamları bana boğucu geliyor. Noluyosa deliler gibi oynayınca? Tuhaf tuhaf işler. Hiç benlik değil cidden.
Düğünleri sevmem, gitmiyorum da. Ne kuzenlerimin, ne dayımın, ne arkadaşlarımın düğünlerine gitmedim. Düğünde ki o kalabalık ve yüksek ses beni rahatsız ediyor
Bazı düğünler çok sıkıcı oluyor uykum falan geliyor. Birinin düğününe gitmem için çok çok yakınım olması gerek. Küçükken bedava pasta, kurabiye, kola dağıtılıyor diye giderdim.😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Açıkçası arkadaş düğünlerine gitmeyi daha çok seviyorum. 💃 Hem dostlarımızın mutlu gününde mis gibi kurtlarımızı döküyoruz hem de akrabaların ahiret sorularına katlanmak zorunda kalmıyoruz.🤪
Akraba düğünü hariç düğünler elbette en makbül olanı 🥳😅
Ay hiç sevmem, gürültüden ibaret bana göre. Böyle ortamları seven biri olmadığım için düğün yapmadım, millet eğlensin diye paramdan olamazdım 🥲
Valla aklın yolu bir
En nefret ettiğim şeylerden biri. Hastanelik olmuştum sesten dolayı.
Düğünleri severim ve dolayısıyla giderim. Lakin düğüne gittiğim zaman şaşalı eğlenmek yerine oraya gelen engelli bir masumcuk olursa onunla sohbet ederim.
Davet de edilmiyorum, davet etseler de gitmiyorum. Düğün ortamları bana boğucu geliyor. Noluyosa deliler gibi oynayınca? Tuhaf tuhaf işler. Hiç benlik değil cidden.
Düğünleri sevmiyorum. Çok kalabalık ve gürültülü ortamlar oluyor. Kalkıp oynayan biri de değilim zaten.
Keyfime bağlı canım isterse gidiom istemezse gtmiom
mecburen gidiyoruz :D sevmem düğün dernek işlerini
Hiç sevmiyorum, eğer çok yakınımın düğünü değilse gitmiyorum.
Sevmem çok yakinimsa giderim onun haricinde bana göre değil
dombik deyzeler oynarken çok gülüyorum memeler bağımsısz oluyor
Düğünlerden nefret ettiğim için gitmem ve yapmam da
Pasta yemeyi severük ya. 😃 Yakınım ederse tabi ki giderim.
Düğünleri sevmiyorum ancak çok yakınım olursa hiderim
Giderim cagirilnca ki aile kalabalık düğüne ara çok verilmiyor bizde.
Düğünleri sevmem, gitmiyorum da. Ne kuzenlerimin, ne dayımın, ne arkadaşlarımın düğünlerine gitmedim. Düğünde ki o kalabalık ve yüksek ses beni rahatsız ediyor
Bazı düğünler çok sıkıcı oluyor uykum falan geliyor. Birinin düğününe gitmem için çok çok yakınım olması gerek.
Küçükken bedava pasta, kurabiye, kola dağıtılıyor diye giderdim.😂
Gittim 3 gün önce eğlenceliydi
Ben de bu akşam gideceğim
Düğün kelimesiniz duyunca fenalık geçiriyorum, gözlerimin önü kararıyor
Davet edildiysen zaten gitmek zorunda gibi oluyosun