Müzik & Etkinlik Aynı gün Madrigal ve Mavi Gri konseri olsa hangisine giderdiniz? prensesmari Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Madrigal Mavi Gri Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Aynı gün Madrigal ve Mavi Gri konseri olsa hangisine giderdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Madrigal 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 848 cevap paylaştı. Zor bir soru çünkü ikisinin de şarkılarına bayılıyorum. Madrigal konserine de daha önce gitmiştim bu sefer Mavi Gri olsun bari. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tövbe de. Arasında seçim yaptırdığı gruplara bak. Allah korusun. 0 0 Yorumla
Donsuzbirmen Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Mor ve ötesi ne 1 2 Yorumla prensesmari +1 yıl O baska sorudaydı Yorumla Donsuzbirmen +1 yıl Artık 😃burda Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 504 cevap paylaştı. İkisini de ilk defa duydum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Madrigal
Zor bir soru çünkü ikisinin de şarkılarına bayılıyorum. Madrigal konserine de daha önce gitmiştim bu sefer Mavi Gri olsun bari.
Tövbe de. Arasında seçim yaptırdığı gruplara bak. Allah korusun.
Mor ve ötesi ne
O baska sorudaydı
Artık 😃burda
İkisini de ilk defa duydum
Üff arada kaldım.
Hiç biri