Müzik & Etkinlik Bu yılın cornetto şarkısını nasıl buldunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Bu yılın cornetto şarkısı sizce nasıl? Güncellemeler+1 yıl Güneş güzel söylemiş ama çifti pek sevmiyorum Bu yılın cornetto şarkısını nasıl buldunuz? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Benim favorim su hala https://www.youtube.com/embed/jsvWvrAWhVE 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Şimdi cornetto şarkıları eskilerin yerini tutmuyor tabii eskiler ayrıydı şimdi daha ergenimsi cocuksu ama 2018 e kadar ağırlığı vardı daha iyiydi Yorumla
Suvenir Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 848 cevap paylaştı. Bir Yalın şarkıları kadar olmasa da bu şarkı da güzel olmuş bana göre. 1 0 Yorumla
TꪊƝiȿ10 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Büyüdüğüm için artık cornetto şarkısı benim için bir şey ifade etmiyor. O işi z kuşağına devrettik, zaten kliptekilerde onlara hitap ediyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Son yıllarda zırvaladılar 2020 ve sonrası özellikle Yorumla
Girlymami Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Çok beğendim şarkıyi daha nasip olmadı o dondurmayı yemeyi yeni olan 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Baya pahalı Yorumla Girlymami +1 yıl Hım sen almışsın yemişsin galiba öyle dediğine gore Yorumla Soran +1 yıl Fiyatına baktım sadece deneyemedim maalesef eskiden alabiliyordum ama artık 20 25 tl olmuş Yorumla Girlymami +1 yıl Hım ben öyle zannettim evt pahalı oldu oda her şey zam olduğuna göre oda iste normal yine olur zam seçim oldu ya Yorumla Soran +1 yıl Gençlik bırakmadılar Yorumla Girlymami +1 yıl Evt Yorumla Girlymami +1 yıl Gizlisin kimsin acaba merak ettim Yorumla
Kanekii Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Yalindan sonra bozduyduDaha ne kadar bozar dediydim tilki geldiydiArtik daha da atmaz dedim bu oldu 2 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ben bundan sonrası olanları hiç sevemedimhttps://youtu.be/iGut_MVMcUY 2 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Enteresan cornettolar çıkıyor ya da ben yeni fark ediyorum önce gül sonra yıldız bakalım sıradaki ne? 1 0 Yorumla
matmazelling Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 83% +1 yıl Yalınla özdeştirdiğim için bu şarkıları o olmayınca pek güzel gelmiyor ne göze ne kulağa... 2 0 Yorumla
Montenq1 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Eski cornetto reklamlarını çok özlüyorum bu bebeleri gördükçe :/ 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl doruk mu ne diyorlar, Çirkin biri abarttılar da yakışıklı çirkin 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çirkin yani Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Şu kizi bir sevemedim Çocukta çocuk gibi 2 7 Yorumla Soran +1 yıl Bende sevmiyorum aşırı itici gıcık Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Tipi de çelimsiz bacaklar çarpik gülüşü bir değişik ses tonu intihara sebep olur Yorumla Soran +1 yıl Sonunda benim gibi düşünen birisi ve fanlarıda bir saldırıyor eleştirince cok mu aradïlar bilmiyorum hercek hayatında da oyuncu kibirli itici birisi Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Yorumlara bakıyorum sosyal medyada bunu beğenmeyen kızlara da kiskaniyor diyorlar Kiskanilacak neresi varsa artikHemfikir oldugumuza sevindimAyrica yorum yaparken içimden dedimki soruyu soran kesin seviyordur bu kizi tartişip dururuz burada Yorumla Soran +1 yıl Tam tersi çıktı yani o oyuncu torpilli bence hep ön planda bomboş birisi Yorumla Soran +1 yıl Benim gibi düşünmende beni sevindirdi 👍🏼 Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Haklisin teşekkür ediyorum Yorumla
Dessertsbaby Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Bu ne be ilkokul bebelerini koymuşlar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benim favorim su hala
https://www.youtube.com/embed/jsvWvrAWhVEŞimdi cornetto şarkıları eskilerin yerini tutmuyor tabii eskiler ayrıydı şimdi daha ergenimsi cocuksu ama 2018 e kadar ağırlığı vardı daha iyiydi
Bir Yalın şarkıları kadar olmasa da bu şarkı da güzel olmuş bana göre.
Büyüdüğüm için artık cornetto şarkısı benim için bir şey ifade etmiyor. O işi z kuşağına devrettik, zaten kliptekilerde onlara hitap ediyor
Son yıllarda zırvaladılar 2020 ve sonrası özellikle
Çok beğendim şarkıyi daha nasip olmadı o dondurmayı yemeyi yeni olan
Baya pahalı
Hım sen almışsın yemişsin galiba öyle dediğine gore
Fiyatına baktım sadece deneyemedim maalesef eskiden alabiliyordum ama artık 20 25 tl olmuş
Hım ben öyle zannettim evt pahalı oldu oda her şey zam olduğuna göre oda iste normal yine olur zam seçim oldu ya
Gençlik bırakmadılar
Evt
Gizlisin kimsin acaba merak ettim
Yalindan sonra bozduydu
Daha ne kadar bozar dediydim tilki geldiydi
Artik daha da atmaz dedim bu oldu
Ben bundan sonrası olanları hiç sevemedim
https://youtu.be/iGut_MVMcUYEnteresan cornettolar çıkıyor ya da ben yeni fark ediyorum önce gül sonra yıldız bakalım sıradaki ne?
Yalınla özdeştirdiğim için bu şarkıları o olmayınca pek güzel gelmiyor ne göze ne kulağa...
Eski cornetto reklamlarını çok özlüyorum bu bebeleri gördükçe :/
doruk mu ne diyorlar, Çirkin biri abarttılar da yakışıklı çirkin
çirkin yani
Şu kizi bir sevemedim
Çocukta çocuk gibi
Bende sevmiyorum aşırı itici gıcık
Tipi de çelimsiz bacaklar çarpik gülüşü bir değişik ses tonu intihara sebep olur
Sonunda benim gibi düşünen birisi ve fanlarıda bir saldırıyor eleştirince cok mu aradïlar bilmiyorum hercek hayatında da oyuncu kibirli itici birisi
Yorumlara bakıyorum sosyal medyada bunu beğenmeyen kızlara da kiskaniyor diyorlar
Kiskanilacak neresi varsa artik
Hemfikir oldugumuza sevindim
Ayrica yorum yaparken içimden dedimki soruyu soran kesin seviyordur bu kizi tartişip dururuz burada
Tam tersi çıktı yani o oyuncu torpilli bence hep ön planda bomboş birisi
Benim gibi düşünmende beni sevindirdi 👍🏼
Haklisin teşekkür ediyorum
Bu ne be ilkokul bebelerini koymuşlar
Daha dinlemedim.