Yolculuk öncesi bir çalma listesi hazırlıyorum ve kendi müziklerim dışında yeni keşifler peşindeyim. 👻
"Bu şarkıyı mutlaka keşfetmelisin!" Dediğiniz bir parça var mı? Varsa ismini veya linkini bırakabilir misiniz? 💙

Yolculuk öncesi bir çalma listesi hazırlıyorum ve kendi müziklerim dışında yeni keşifler peşindeyim. 👻
"Bu şarkıyı mutlaka keşfetmelisin!" Dediğiniz bir parça var mı? Varsa ismini veya linkini bırakabilir misiniz? 💙

Ben normal de yabancı dinliyorum. ama siz türkçe seviyorsunuzdur
Evet Türkçe şarkıları daha çok seviyorum. Bu parçayı da gerçekten severim. Hatırladığım iyi oldu. Teşekkür ederim. ✨️
Rica ederim :) pinhani şarkıları da güzeldir
Hayatımı en değer verdiğim şeyleri o değeri bilmeyecek kişilere paylaşarak harcadım. İstediğin basit bir şarkı tabii ama artık bu küçük şeylerin etkisi bile yıpratıyor beni. Gerçi umursamamak yerine bu açıklamayı yapmam ve muhtemelen senin bunu görmezden gelecek olman yine aynı teraneyi yaşamama sebep olacak. Aptal hissediyorum. Hala da yazıyorum
aptalım
Şu an hiçbir şey anlamadım? Ne demek istiyorsunuz?
anlaşılmayacak kadar anlaşılmaz mı yazdım
Anlaşılmazlıktan ziyade yazdığınız şeyin alakasını sorguluyorum. Bu cümlelerle nasıl bir ilgim olabilir bunu bilmiyorum. Bundan dolayı da ne demek istiyorsunuz diye soruyorum.
Boş ver. Şarkımı atayım https://youtu.be/HuHTNMne3j8
👍
Keşke hiç yazmasaydım. Bu aptallığı başkalarına karşı da sürdürmicem
😍💖
Vega- Delinin yıldızı
Gerçekten de çok hoşmuş. 😍 Teşekkür ederimm. 🌸
Rica ederimm🌼
Cevap
7Cevap
Şu sıra biraz buna sardım ₰
Yaa evet bu da çok hoş 🌸
çalan bu hoşunuza giderse..