İstiklal caddesinin gelmiş geçmiş en iyi sokak sanatçısı bence Light in Babylon dur. İstiklal caddesi olarak kısitlamıyorum lakin daha iyisini gormedim. Sizin en iyi soka sanatçısı dediginiz grup ya da sanatçı kimdir

İstiklal caddesinin gelmiş geçmiş en iyi sokak sanatçısı bence Light in Babylon dur. İstiklal caddesi olarak kısitlamıyorum lakin daha iyisini gormedim. Sizin en iyi soka sanatçısı dediginiz grup ya da sanatçı kimdir

beyoğlu , istiklal, nevizade, baruthane o taraflara gıttım ama boyle mudavımı degılım... denk gelırsem arada bakar ızlerım... o sebepten bır ısım veremıyorum.. gıttıgımde bahsettıgınız kısıye denk gelırsem sızı hatırlarım
gezı parkı eylemlerı sırasında dunyaca unlu pıyanıst konser vermstı ısıklar kesıktı meydanda.. bız cakmaklarla ve telefon ısıklarıyla aydınlatmıstık... unutamadıgım bır anıydı beyogluna daır... hayatımda dınledıgım en guzel anlamlı konserdı
Benim bir ara, çalıştığım bölge o taraftı her gün beyoğlunda ki müsterileri ziyarete gidiyordum malum lokasyon da ki her seyden habersar olup göruyordum
anlıyorum... ben o bölgeye herzaman küçük Türkiye demişimdir... Ülkenin bütün kültürel , sanatsal, şivesel, ekonomik, siyasi, ideolojik farklılıklarını bunyesınde bulunduran her turden ınsanla karsılsabılecegınız bır yer... Bir sosyolog için maden orası
İyi sene önce bi mekanda dinlemeye gitmiştik bu grubu çok farklı bir tarz ve müzikleri var güzeldi, büyüleyici
İki sene😅
Anladım.😉😀
Ben istiklal de denk geliyordum harikalardı çok dinlerdim bu grubu tarzları hanimimefendinin sesi falan harika bit çok guzel sanatçı vardı lakin bunlar başka 👍
Teşekküller
😇
Olsun iyibde olur iki de olur 😂😂
Anladın sen🙈
İyi de*
Anladım 😉😎
Cevap
3Cevap
Kızılayda ki sanatçılar iyi
Barışım hep olumsuz hep olumsuz seni menun edecek bir soru ve cavbin varsa söyle onu sorayım 😀 youtube den bir bakmalısin kızilay da böyle bir sanatçı var mı diye 😉
https://youtu. be/fiWCbNea5_A
Koray avcıda eski bir sokak sanatçısıdır sorudaki grubunda çaldığı müzikleri eskiden dinlerdim.
İstanbul'da yasamadigim için bilemiorum bizim burada senede bir haftasonu sokak sanatçıları festivali olur herkes kendi showlarini sergiler çok başarılı olanlar var
Hiç bilmiyorum sokak sanatcilarini
Keşke denkngelseymişsin 🙏
Genel de bilinmez aralarındam bir iki tanesi çıkar onlar bilinir 😉
Sosyal medyada gördüğüm bir kadın vardı o sanırım ismini unuttum arabesk söylüyor genelde
Etnik bir seyler söylüyor gayet güzel de sesinvar
Sanatcilar ilgimi cekmez
Tabi her insan farklıdır. Ben bir çoğunü canlı performans olarak dinlediğim icin buna istinaden paylaşim yaptım 😉
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?