Dinlediğiniz şarkıyı paylaşır mısınız? Şarkıdan bir söz bırakırsanız makbule geçer..
"şimdi savaşım kendime karşı, sesim yaptıkça odamın içinde yankı, bir kıvılcıma buz sarkıttım alev aldı..."
Dinlediğiniz şarkıyı paylaşır mısınız? Şarkıdan bir söz bırakırsanız makbule geçer..
"şimdi savaşım kendime karşı, sesim yaptıkça odamın içinde yankı, bir kıvılcıma buz sarkıttım alev aldı..."
şu an çalan şarkım bu. Eskiden ne dinlerdim bu şarkıyı. O günler geldi aklıma 😬
Murat boz:Ben özledim galiba senii bu yüzden bu kadar sitemlerim. Sen üzülme acıdan bu sözlerim karşımda görsem dolar gözlerim.
https://www.youtube.com/embed/MimaqLj8bCgKötü bir rüyayla uyandım. Şimdi ise tekrar uzandım, açtım bir müzik.
Cevap
4Cevap
Deniz ne muhteşem bir enginliktir; tarih kadar eski, bir o kadar vakur. Tek söz söylemeden birçok şeyi anlatabileceğiniz kişiye de ulaştırır, onunla sizin aranız da aşılamaz engeller olacak kadar da hırçınlaşır. Aşk, özlem, umut ve acıdan ötürü kimbilir nice gözyaşını bağrında taşımaktadır deniz..
Köpeklerin senfonisini.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?