Benim annemle babamın evlenirken ki çıkış şarkıları imiş bu şarkı benden kaç yaş büyük fakat oturur hala severek dinlerim. Okadar güzel ki sözlere bak şarkıyı yicem şimdi resmen ya...💙🧁☕🍭
İyi bayramlar...
Benim annemle babamın evlenirken ki çıkış şarkıları imiş bu şarkı benden kaç yaş büyük fakat oturur hala severek dinlerim. Okadar güzel ki sözlere bak şarkıyı yicem şimdi resmen ya...💙🧁☕🍭
İyi bayramlar...
Ben türkçe şarkı pek sevmiyorum. ama bu şarkı güzel
Kadınım - Tanju Okan: Bunu Teoman'dan dinlemeyi daha çok sevsem de Tanju Okan'ın sesini ve yorumunu da çok beğeniyorum.
Sonrasında;
gelir.
*90'ların ilk yarısına göre sıraladım, ikinci yarısı daha çok 2000'lerin müziği.
💙
EİC (En İyi Cevap) için teşekkür ederim🌹
Rica ederim 💜
ben tarkanın şarkılarını seviyorum.. Beni anlama, dön bebeğim, sabret, ikimizin yerine, unutmamalı, vazgeçemem bu şarkılar çok güzel ama rafet el romanın şarkılarını da seviyorum bu arada ben hem pop dinlerim hem rock..
Hakan Peker efsane
@_Burak63 dhdhdh
@_Burak63 evet klibe bakmadım :)
Cevap
11Cevap
Çok eski ama bayılıyorum, sevdiceğimle benim şarkımız da bu:
https://www.youtube.com/embed/QJ_HX8t9YXIEn azından ben onu düşünerek dinliyorum hep, ehe <3
💙
Ne varsa eskilerde varr.
Ben doğuş falan çok dinlerim halen
Onun haricinde Funda arar falan eski şarkısı vardı ismi aklımda değil şarkının sözleri aklımda da, Rober Hatemo beyaz ve sen favorim olabilir galiba tam 90 lar kabul edilmeyebilir, belki 2000 başı olabilir ama o da eski nostaljik sonuçta. Genelde çoğu şarkıları severek dinlerim ben ya 90 lar 2000 lerden.
Bu olabilir
https://www.youtube.com/embed/TEj45LBtogcBayılırım
Bende çok severim tam 90lar😊
Harun Kolçak - Ölürüm Elinde
Çok seviyorum 🥰
Hepsini seviyorum ben ya ama aklıma şu an Arnavut kaldırımı geldi
Yaz saati uygulaması şarkısı
Cüneyt Ergün ah ah
Kesinlikle
Çok var ya, ama Hakan Peker'leyip geçiyorum.
Seni gidi fındık Kıran 😅
Doksanların arabeskini seviyorum ben
Ne güzel anısı varmış 🌹
Of aman nalan
Medcezir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?