Kendi ilk satın aldığım albüm Lana Del Rey'in efsane albümü Born to Die :) hala saklarım ve benim için yeri çok ayrıdır.. :)

vay ldr dinleyen erkek, benim ilk aldigim guns n rosesdi sanirim
Ldr gerçekten harikadır.. Şu sıra sesi soluğu çıkmıyor ama olsun :D ilk albüm için harika secim
Cevap
2Cevap
Hiç şarkı albümü satın almadım şarkıya para veriliyor mu :D
Bunun keyfi bir başka dostum :D
şaka yapıyorum dostum :D hobiler güzeldir her zaman bende oyunlara para veriyorum mesela
Bir erkeğin en güzel çeyizi, Steam kütüphanesidir zaten asdfg
Apocalyptica'nın "World's Collide" ve "7th symphony" albümü. İkisi beraber ucuza satılıyodu, yapmam gerekeni yapıp kapmıştım. 🙂
Bir tane asla yetmiyor :D
İşte spotify yüzünden artık albüm alma devri kapandı gibi bir şey oldu :D
Elbette öyle gurur köşem benim onlar :D
Ben de Lana'nın albümünden istiyordum alamadım bir türlü, ancak Spotify'da dinlerim 🥲
Hala alabilirsin bir çok müzik market ve Amazonda bulabilirsin :)
Elvis- Lets be Friends
Uygulama çökmese fotoğrafını da atacaktımmm bxjvhflh
Howwwdy! Stay Away, Joe da var o albümün içinde :D Kovboy olası geliyor insanın :D
If I'm a fool, Let's be Friends, Let's Forget about the Stars, Mama, I'll be There, Change of Habit mükemmel ötesi şarkılar
guns'n'roses cd'leri sanırım
Harika bir secim! :)
50cent albümüydu in the club
Bi ara çok pöpülerdi :D
Go shawty isseboprek diye söylerdim o zamanlar kdksk
hahahah 9,36 tl severiz asdf
50 cent iyidir ama pahalı kdjjd
birinin o espriyi yapması gerekiyordu asdf g
Arada kaynadı desene kdkd
Madonna Like a prayer albumu
Harika bir albüm! milenyum gerçekten madonnanın ne kadar büyük olduğunu bilmiyor :D
Aynen oyleydi : )
Albumu ezberlemistim var ya : ñ
Ray of Light da çok iyi bir dönüm noktası albümüdür.. Açık ara Madonnanın yaratıcılığının ve birikimin en iyi albümü Ray of Light... Bu albümden sonraki hiçbir albümü müzikal olarak bu kadar iyi olamadı.. O sıralar uzak doğu felsefesine yöneldiğini düşünürsek sanırım hem anne olmasından kaynaklı bir dinginlik sezebiliyoruz..
Hatirlamak icin actim albumu... Evet iiydi bu da flu flu hatirladim.
Hiç satın almadım
Favori albümün yok mu peki hiç?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar