Ya calicaktim tam ilk defa gördüm bu şekilde arastirdim ama bulamadım. Eğer bir bilginiz varsa aydınlatırsanız mis gibi olur çok önemli yarına yetismesi lazim! Soru şu: AYNI ANAHTARDA NEDEN NOTALAR UST USTE BILEN YAZSIN ACIL?
normalde sol anahtarı ve fa anahtarı olur değil mi? örneğin 4/4 ölçülük diyelim sol anahtarında maks 4 vuruş olur ama ama sol anahtarında aynı anda çalınması gereken daha fazla nota varsa onun için nota kağıdına hem SOL anahtarı altına tekrar SOL anahtarı ve altına FA anahtarı koymak okuma zorluğu yaşatacağı için iki tane sol anahtarını tek bir sol anahtarı üzerine yazmışlar
Bende teknik müzik teorisi ogreniyorum şu an, cevabin için çok teşekkürler! Resmen hayatım kurtuldu, müzikle ilgiliysen takipesebiliriz yani sana daha çok soru sormak isterim HEMDE COK
Umarım yardımcı olabilirim eskiden 5 yıl piano eğitimi aldım ama ilkokul ve 5. Sınıfı kapsadigi için çok profesyonel şeyler calmiyordum şimdi liseyi bitirdim ve daha yeniden basliyorum dolayısıyla tokezledim ama yardımcı olurum umarim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ahaaa çok iyi soru
Lütfen biliyor ol
normalde sol anahtarı ve fa anahtarı olur değil mi? örneğin 4/4 ölçülük diyelim sol anahtarında maks 4 vuruş olur ama ama sol anahtarında aynı anda çalınması gereken daha fazla nota varsa onun için nota kağıdına hem SOL anahtarı altına tekrar SOL anahtarı ve altına FA anahtarı koymak okuma zorluğu yaşatacağı için iki tane sol anahtarını tek bir sol anahtarı üzerine yazmışlar
umarım anlatabilmişimdir ben de piyano çalıyom
bunun teknik bir adı vardır ama ben teknik ve müzik teorisi çok bilmiyorum
Bende teknik müzik teorisi ogreniyorum şu an, cevabin için çok teşekkürler! Resmen hayatım kurtuldu, müzikle ilgiliysen takipesebiliriz yani sana daha çok soru sormak isterim HEMDE COK
yardımcı olduysam çok sevindim. olur takipleşelim ben de belki bir şeyler kaparım senden
Umarım yardımcı olabilirim eskiden 5 yıl piano eğitimi aldım ama ilkokul ve 5. Sınıfı kapsadigi için çok profesyonel şeyler calmiyordum şimdi liseyi bitirdim ve daha yeniden basliyorum dolayısıyla tokezledim ama yardımcı olurum umarim
ben yeni sayılırım ya bu işte sen bana yardımcı olursun kesin ama benim faydam dokunur mu bilmiyorum sjdjsd en kötü tanışmış oluruz
Xjdjjx evet, Ama hayır cidden iyisin bence ben hala dediğin şey nasıl oluyor onu atastiriyorum
Aslında yarın benim bunu çalmam lazim ama nasıl calicam bilmiyorum
bunu 1 günde ben öğrenip çalamazdım sdjsjdd biraz zaman lazım bu arada niye takip etmiyon beni
kız nerdesin yoksa çalmayı başaramayıp intihar mı ettin naptın
88 den pek anlamam