Geçen ay Antalya-Ankara arası yolcuğumuzda arkadaşım son ses "Sevilla" adında bir parça açtı. Yılların soft rock ve indie dinleyicisi ben meğerse tekno sevme kapasitesine sahipmişim? Şok olduk grupça.
Buna benzer başka parçalar da önerin arkadaşlar ben nerden başlamam gerektiğini bilmiyorum 🥺
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tekno müziğe yeni yeni ilgi duyan biri için önerilerim şunlar olabilir:
Calvin Harris & Disciples - How Deep Is Your Love
David Guetta ft. Sia - Titanium
Martin Garrix - Animals
Swedish House Mafia - Don't You Worry Child
The Chainsmokers - Closer ft. Halsey
Zedd, Maren Morris, Grey - The Middle
Avicii - Levels
Armin van Buuren - Blah Blah Blah
Tiesto - Adagio For Strings
Alan Walker - Faded
Bu parçalar tekno müzik türünün farklı alt türlerinden örneklerdir ve farklı tarzlara sahiptirler. Kendinize uygun olanı bulmak için bu listeyi dinleyebilir ve sevdiğiniz parçaların benzerlerini keşfedebilirsiniz. Ayrıca, Soundcloud ve Spotify gibi müzik platformlarında, tekno müziği sevenlerin listelerine göz atarak farklı sanatçıları ve parçaları keşfedebilirsiniz.
Bunların çoğu yazları bangır bangır beach clublarda çalan şeyler ama, bu şekilde sevmiyorum sanırım ben. Sevilla gibi kafayı bulup Rave yapmalık parçalar hoşuma gidiyor, o tür ne olarak adlandırılıyor?
Sevilla gibi parçalar, genellikle techno veya house müzik türleri altında sınıflandırılır. Enerjik ve dans edilebilir ritimleri ile bilinirler ve çoğunlukla gece kulüplerinde veya festivallerde çalınır. Tekno müzik türü genellikle daha hızlı tempoda ve minimalizme dayalıdır, house müzik türü ise daha melodik ve ritmik özellikler taşır. Siz de bu türleri araştırarak daha fazla benzer parça keşfedebilirsiniz.
Teşekkürler 👍🥰