Gün gelecek birlikte dinleyeceğiz dediğiniz türden?

Benimde sakladığım şarkılar var, içinde hayallerimden bir parça bulduğum..
Gün gelecek birlikte dinleyeceğiz dediğiniz türden?

Benimde sakladığım şarkılar var, içinde hayallerimden bir parça bulduğum..
Evet var tabi ki de bu şarkıyı çok seviyorum ben. bir gün sevgilim olursa bu şarkı ikimizin şarkısı olsun istiyorum zaten bu şarkıyı dinlerken genelde kış ayında kendimi hayal ediyorum sanki kar yağıyor ve sevgilim ile el ele tutuşup yürüyoruz ve birbirimize sarılıyoruz.
Müzik zevkime çok güveniyorum. Bir müziği listeye alıp dinleyebilmek için, üzerinde kafa yormam gerekiyor. Öylece bir dinleyişte maalesef alamıyorum. (Özellikle müziğin bıraktığı ilk izlenim çok önemli)
Herkesten sakladığım gizli müziklerim var elbette. Aslında listemde olan her müziği sadece ve sadece kendime saklıyorum diyebilirim.
Benim sakladığım bir şarkı yok dinlediğim izlediğim güzel bulduğum herşeyi herkes dinlesin izlesin isterim. Ama onu bana anlatan bir şarkı var. S~ Anıl emre daldal
Yok. Kimse o kadar özel değil
Teşekkür ederim canım 😍
Ne demek ablam ❣️
Cevap
9Cevap
birinle dans eder ötekiylede eğlenirdikde zaten problem yok bunlar olmasa bende müzik çok
Bilki elindedir dünya tapusu
Ve kalbindedir cennet kokusu 😇
Evet bir sarkimiz vardı. Sadece ikimize ait ama artık o şarkıda yalnız kaldı.
Kalbime öyle birini aldım ki olunası imkansız şeyler bunlar benim için 🙂 ve öyle biriki hangi şarkı onu dile döker bilemiyorum neyse..
MaaşAllah ne güzel 🧿
İııı şey ufacık bir şey eksik ddjdjd. Onu halledersem şarkılara da sıra gelir diye düşünüyorum.
fhxgchgf olsun be yine de biriktir şarkıları
Öyle biri yok o yok öyle şarkılar da yok benim için.
Var, sadece ona atmak istediğim şarkılar.
şarkılarımı sadece kendime saklarım...🎗
Saklamam , buyursun kendi yazsın şarkıyı
Sen galiba hiç aşık olmadın
Neden yahu
Poz verme hayalleri ilerideki seveceğine şarkı saklamak falan aşkın acısını veya kaba tabiri ile kazığını yememiş birisi yapar diye düşündüm
Tek hata yüzünden bütün kağıdı yakmayanlardanım belki de?
Bu ihtimali de düşündüm tabii ki. Başkalarının hatalarının sonuçlarını hayatına girecek olana yaşatmamak karakter meselesi. Tebrik eder başarılarının devamını dilerim.
EyvAllah
Eyvallah
Tuğkan - Sen Benim
Olmadı hiç öyle şarkılarım.
Böyle biri olmayacak ve haliyle yok
O diye biri yok hayatımda
samanyolu şarkısı benim için özel bir şarkı
Var bir hayalimiz
Hayır yok
Hayır, yok.
Öyle bir parça var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?