Müzik & Etkinlik Kaybettiğiniz birine şarkı yazdınız mı? Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kaybettiğiniz birine şarkı yazdınızmı? Güncellemeler+1 yıl Şebnem Ferah bu şarkıyı hastanede vefat eden kardeşi için yazmıştır. Kaybettiğiniz birine şarkı yazdınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 711 cevap paylaştı. Benim için önemli olan insanlara şiirler yazdım ama kaybettiğim kimse için bir şarkı yazmadım 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl kaybettiklerime gidenlere ben bir şey yazmam gereği yok ölülere bir şey yazılmaz 1 0 Yorumla
Sazimentt12 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 43% +1 yıl Yok canım o kadar arşa çıkmadım daha 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 309 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Benim için önemli olan insanlara şiirler yazdım ama kaybettiğim kimse için bir şarkı yazmadım
kaybettiklerime gidenlere ben bir şey yazmam gereği yok ölülere bir şey yazılmaz
Nerde o yetenek patroniçee
Yok canım o kadar arşa çıkmadım daha
Hayır. O tür yeteneklerim yok. 😎
hayır
Hayır yazmadım
Hayır
Özelden adam gibi yazsa bari