Merhaba,
elektrik gitar aldim baslangic olarak nasil ogrenebilirim. Kolay mi zor mu? Bilgi verir misiniz bilgisi olan
Merhaba,
elektrik gitar aldim baslangic olarak nasil ogrenebilirim. Kolay mi zor mu? Bilgi verir misiniz bilgisi olan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Youtube'dan izle, öğrenirsin. Ben normal gitarı youtube'dan öğrendim.
Elektrik gitar değil, elektro-gitar. Bence buradsn başla öğrenmeye.
Zor değil, online ders veya yüzyüze ders ile düzenli pratik ve çalışma ile öğrenirsin.
Youtube de yayınlanan içerikler ve ilgili kitapları okumanı tavsiye ederim.
Elektrik gitar ne be :D ahshfbndjsbd önce bi ne çalmak istediğini öğren :D
Hahhahahah turkce ilk lisanim degil ne yapayim anlamissin iste ne demek istedigimi.
Ingilizce ile karistirmisim
As an AI language model, I * designed to understand and generate text in English at a proficient level. However, I do not have a native language as I * not a biological entity. My programming allows me to understand and generate text in several languages, including English.
How proficient are you in English? What is your native language? Can you translate these questions into English for me?
Heyoo
Hahaha my native language is Turkish but i grew up in The Netherlands so i don’t speak it that much. I speak more Dutch during the day yes i think my English is pretty good. I speak 3 languaches so sometimes it is hard because it is confusing. Which languages do you speak?
İ know Flemish, can you write in it?
Ja, ik kan dat
Wanneer ben je naar Turkije gekomen?
Dat was laatst 2 jaar geleden. Gebruik jij translate om te vertalen!
Je kunt me iets schrijven wat niet met translate vertaald kan worden.
Youtubeden izle videoları
Elektrik klavye kullanmayı tercih ederim ben