Birkaç yıldır özellikle soruda bahsettiğim tarzda şunu dinliyorum, bundaki şarkıların hepsi maNga'dan ama olsun.
Çok güzel cover ve keyifli geçişler yapmışlar gerçekten modumu yükseltiyor, bayılıyorum şu covera :D
Siz nasıl buluyorsunuz böylelerini.
Birkaç yıldır özellikle soruda bahsettiğim tarzda şunu dinliyorum, bundaki şarkıların hepsi maNga'dan ama olsun.
Çok güzel cover ve keyifli geçişler yapmışlar gerçekten modumu yükseltiyor, bayılıyorum şu covera :D
Siz nasıl buluyorsunuz böylelerini.
Evet ben çok severim. zaten cover şarkıları mutlaka dinlerim. bir şarkıyı beğendiysem ilk işim başkası seslendirdi mi ya da sözsüz versiyonu var mı diye bakarım her zaman. mesela bunu daha çok rock veya yabancı pop şarkılarda yapıyorum türkçe şarkı sevmiyorum çünkü
:D Barış yine bildiğimiz gibi
Eig seçte boşa gitmesin eline kuvvet :D
ÇSG olur büyük ihtimal zaten kanks :D
Kanka zamanın olursa takip et başkası geçerse beni sen kendin seç :D sdfgsdf
🗣️ Beniiii benimle bırak, benii benimlee bu cehennemde. Ruhum senden çok uzak. Gidiyorum buralardan, dönüyorum durmadan... Uyan artık uyan bitti rüya. 🎶
Harmanı severiz. İşin ucunda maNga varsa yenir.
(Sabaha iyi gelen bir potpuri oldu. Akşama kadar konser veririm artık. 🤤)
Benim için yazılmış tüm şarkıları ya var olma sebebim 😂
Sen
O
İşi
Geççen shhdnf
D
O
K
T
O
R
İ
Z
L
E
Y
E
K
Jshshdhdhfbd baya yazmışsın yaaaa
Bu saatte şaka yapma bana tamam 😄
Geleyrumm
Aculur aculur geliyom 2dk
Hahahahahaba çıktım birazdan geliyorum
Güzel kandirdınn
😖
😭😭.
OVV 😮😢
dfjhaksd bu ne sdjs
o sensin ama :D sana özel
tamam böyle olsun :D
Evet senn
Her şeyin bir ilki varmış canum
Sorunun kendisi değil ama dolaylı bir şekilde sinir etti, neyse girmiyorum sinir anıma. 😃 Severükk, hatta bazen cover daha güzel bile oluyor bazı şarkılarda. (Tınlıyorum)
jsheakshdkashd Tın tın :D
Ben çok severim bi de şey boğaziçi acapella grubu var onlar da random şarkıları söylüyolar enstürmansız ama orijinal şeyler çıkıyo
Bir bakayım ona beğenirim belki
Bak bakalım
Baya yetenekliler bu arada bence
Dimi dimi darısı benim başıma
Ne konuda :D
Yaa şimdi 10 parmağımda 10 marifet olduğunu biliyoruz ama benim tek yeteneğim ders çalışmak azıcık voleybolda geliştirmiştim kendimi onu da oynamaya oynamaya körelmişimdir resim yapmayı severdim onda da önümü kestiler yanii demem o ki benim bi hocam var üniden bana diyo ki bak iyi çalışıyosun özverini seviyorum ama herkesin A planı başarısız olduğunda tutunacağı bi B planı olmalı diyo benim o B planım yok işte ben B planı olarak influencer olcam yaa en azından zengin olurum hem makyaj yapmayı da seviyorum bu arada içimi döktüm gibi oldu biraz ama kusura bakma alışık olduğun şeyler zaten 😇
fjahakshdaksfs son cümle :D
Evet ama kafanın böyle karışık olması iyi değil en azından kararlaştırman daha uygun olur böyle şeyleri influencer olcam demek olacağın anlamına da gelmiyor ama :D bazı şeyler fırsatlar gerektiriyor.
Evet B planı gerekli tabi ki ister Müzik yolunda ister Voleybolda olsun ve Voleybol için çok da geç olduğunu sanmıyorum senin için. Düşünebilirsin.
Voleybolu mu hmm
Hmmmmmm
Sevdiğin şeylerle uğraş, ilgi duyduğun şeylerle.
hmmllama düşün :D
Bak bazen diyorum ki
Ama bu dediklerim aramızda
Bi dk hemen geliom annem kızıyo sjflsjks
Heh geldim şey bazen en büyük apt4llar en çok parayı götürenler olmuyo mu sence de
4ptallık seviye 1: tiktok hesabı aç mal mal dans et tebrikler tiktoker oldun para artık senin
4ptallık seviye 2: kısmetse olura katıl mal mal rol çevir tebrikler fenomen oldun para senin
4ptallık seviye 3: Bir bankanın tüm parasını kredi olarak çek sonra o parayla bankayı satın al tebrikler banka senin oldu para artık senin
Yaniii seviye 3ü ben uydurdum ama bu seviyeler türetilebilir de türetilebilir
Biz napıyoruz 3 kuruş için kendimizi heba ediyoruz
Neyse senin de dediğin gibi kafam karışık biraz
Hahahaha seninle bu işi konuşmak lazım hakli olduğun yerler var ama bodozlama da dalmamak lazım bir şeylere dhfh
Olabiliri
Sen yine düşün kafa karışıklıklarinı gider
A planın her zaman 1. Öncelik olsun
Gerisini düşünürsün.
Aminnn haklısın töfteyle bugünkü terapinin de sonuna geldik yarın yine aynı saatte görüşmek üzereee 👋 😍
Kendine iyi bak 👻
Sen deee 👻 👻
Eig için teşekkürler 🙏 ❄️
Ne demek🦋
Cevap
2Cevap
Ben orijinal hallerini dinlemeyi daha çok seviyorum sanırım.. :D Keyifli geceler..
Keyifli gecelerrr😄
Hııı severiz severiz sen bi satranç oynama benle git tır sür TIR
T
I
R
Gel diyom gelmiyon ben napim sdjds
Zabaaanan beridir bekliyom sen tır sürüyon ne bilim kankilottalarınla dövüşüyon falan
fifa fifaa :D asdads
He işte o. Neyse işte benlen oynamadın. Oruç açıcam bişi dion mu 😂😂😂
Afiyetss
Bazen orijinali yerine cover dinlerim 😃 o kadar müq 👌🏻
Bazıları efso aynen :D
Bence çok iyi, ayrıca maNga 🫶🏻
maNga tabi ki :D
Pop remixlerde güzel oluyor
Kesinlikle 👍
Emin misin :D
🔪🔪
Tamam o zamnann :D 🔪