Çince şarkı listem var mesela Spotify’da, tek bir cacık anlamıyorum. Ama müzikler güzel geliyor kulağıma ki dinliyorum. Rusça da var birkaç tane sürekli dinlediğim. Kpop zaten aldı başını gidiyor. Sizde durum ne?
2 ay
Dinlediğiniz müziğin anlamı önemli mi?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
çocukken dedem beni parka gotururken calardi bu sarki anlamini bilmezdim buyuyunce ogrendim. Mutluyken muzige mutsuzken soze odaklanilir
Ellerine sağlık
Hadi durma, kutla, bu zafer senin
Yüreğine sağlık
Yalan dünyanda tek safirin
#Onukaybetme, #onukirletme
#Hırsınlasüsleme
Hadi seni sevdim diyelim bir daha
Gözümü karartıp yeniden taptığımda
Değişecek misin? Söyle
Değişebilecek misin, zalim?
Zalim, #oyunbozan
Sen de bu büyü de #yalan
Benim için anlamı değil daha çok şarkıyı sevmem önemli zaten ben yabancı şarkıları daha çok dinlediğim için anlamlarına bakmıyorum hiç bir şekilde. sadece müziğin sevip sevmememe bakıyorum daha çok
https://www.youtube.com/embed/nfs8NYg7yQMDinle bakalım beğenecek misin bunu da
Güzel
Şarkının ritminin kulağa hoş gelmesine bakarim.. bi keresinde dinlediğim şarkının hiç anlamına bakmamıştım sadece dinliyordum sonradan o şarkının anlamını görünce şaşırdım açıkçası ama Allah'tan milletimiz yabancı dillere hakim değil 😄
Evet ilk muzigine bakarim ama anlami 2. sirada gelir hangi dil olursa olsun az cok anlamina bakarim ingilizceyse direkt anlarim zaten
Çok da önemli değil ama çok etkilendiğimin kulağa daha hoş gelenlerin Türkçe çevirilerine bakıyorum ama genelde anlamadan öylesine dinliyorum
Kulağa hoş geleni dinlerim ama bazen anlamlarına bakıyorum.
Hepsinin ayrı bir yeri ayrı bir anlamı var farklı duyguları kamçılıyor
Anlamı bana göre önemli değil dinlerken her türlü müzik çeşidi dinlemeye çalışıyorum ✨
Evet önemli Dinlediğim şarkıların anlamına mutlaka bakarım
Bende şöyle önce kulağıma güzel gelen benim ruhuma hayatımla bağdaşlasan bi şarkı dinelrim sonra sozelrine bakarım eğer o da beni yakaladıysa o zaman sürekli dinlerim sözler yakalamadıysa güzel der geçerim biraz değişik benimkii
Elbette knk ama gıcıklık oksun diye saçma sapan şarkılar da açıyorum
Anlamı önemsiz benim için
Çoğu zaman önemli
Fazla değil aslında yani her parça özel
Yoo önemli değil.
Rahat hissettirmeli esas olan bu.
önemsiz
Değil