Canlı müzik konseptli bir kafe açmak istiyorsunuz. Müzik konusunda tercihiniz yerli/yabacı ve hangi müzik türü olurdu?

Canlı müzik konseptli bir kafe açmak istiyorsunuz. Müzik konusunda tercihiniz yerli/yabacı ve hangi müzik türü olurdu?

Ben genel olarak bu tür şarkıları dinletirdim yani bu şarkıları açılışta ya da genel olarak tanıtımlarda kullanmak isterdim bunun dışında aklıma gelen şarkılar yok yani dinlediğim türler bunlar
Bu konuda halkın genel ilgisi yerli Türkçe pop ve kafenin devamlılığı için elbette yerli Türkçe pop. Daha elit tarzlar bildiğim kadarıyla geceleri ve çok seyrek oluyor. Matematiğini iyi çözmek lazım.
Haftanın bir günü kemençeci getirir karadeniz müziği yapar horon ederdik. Diğer günler yerli yabancı karışık yapardım her kesmin zevkine hitap etsin isterdim.
Cevap
4Cevap
Bir Cafe açacak olsaydım 90'lar yerli ve yabancı olurdu. Bir tarafı da Kitap Cafe gibi.
Manevi ablamın böyle bir cafesi vardı lakin tutmayınca zayıflama merkezine çevrilmişti
Ben müdavimi olurdum @ángelsinalasyocéano günde 8 saat senin kafende takılırdım 😃
@tuba-sueda ne mutlu o zaman 😊😊
😊😊
Yerli tabii ki. Türkçe müzik dinlemeyi daha çok seviyorum.
Gelmez ki 🫠 keşke gelse 😅
Hıı ben adama göz koyduğumdan sjsj
Reynmeni benim yapacam :D
😂😂
Pop, rap ve slow ağırlıklı olurdu ve biraz da caz
Bazen klasik bazen hareketli bazen slow topluluğa hitap edecek sonuçta
Kolivaa❤️
Semtine göre değişir bu durum bence. Popülasyonun yaş ortalamasına göre seçilir.
Arabeskin dibine vururdum anasını satayım
Muziksiz cafe istiyorm gürültü sevmem
Ya rock ya rock xd
Klasik müzik
Delinin Yeri olurdu herhalde kafenin ismi 😄
Ooooooo😂😂
😂😂
Anten takarak girecek millet
Buzdolabı anteni
Bizim zamanımızda dolaplar antenliydi musti bilmez
Sıkıntı olmazdı en geç üç haftada kapanırdı kafe 😄
Hayır cınim kedileri üstüne salarım kapatanların💅