Müzik & Etkinlik Burada kiminle dans etmek isterdiniz? Ates4870 Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Yağmurlu karanlıkta ve güzel bir müzik eşliğinde burada kiminle dans etmek isterdiniz.KS'den biri olmalı. Ya kişiyi kendiniz seçin ya da @'deki 2. Kişiyi etiketleyin. Burada kiminle dans etmek isterdiniz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,1b cevap paylaştı. Kendimle 1 0 Yorumla
FloraBacchus Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Sadece yürüş yapıp müzik dinlemek isterdim, slow müzik tercihimdir. 1 0 Yorumla
Cilekimsiii Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Bazı sorulara cvp verilmiyor... 2 3 Yorumla Ates4870 +1 yıl ... Yorumla Cilekimsiii +1 yıl Kim olduğunu Yazmıyorsun demek Yorumla Ates4870 +1 yıl Sevdiğin birisi olabilir diye düşünüyorum. Ya o seni sevmiyordur ya da başka bir mesele vardır Yorumla
elif-tirpanci Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl aklımda biri yok 1 1 Yorumla Ates4870 +1 yıl Hmm. Benimle görseldeki sokakta yağmurlu havada güzel müzik eşliğinde dans etmek istermisiniz? Yorumla
Nes2mvarhayatt4 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Kimseyle 1 4 Yorumla Ates4870 +1 yıl Süleyman Çakır'la dans edersin bence 😀 Yorumla Nes2mvarhayatt4 +1 yıl JAJSSJSBSBSHHW Oktay abi cok yasli Yorumla Ates4870 +1 yıl 😂😂 yaşlı evet ama yinede karizma Yorumla Nes2mvarhayatt4 +1 yıl Nsneejejwjejw Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 848 cevap paylaştı. Hiç kimseyle. 1 1 Yorumla Ates4870 +1 yıl Niye? Yorumla
Kalbim_sin Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Hiç kimseyle 1 1 Yorumla Ates4870 +1 yıl Neden? Yorumla
KırmızıBeber48 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Dans etmek için birine ihtiyacım yok 0 1 Yorumla Ates4870 +1 yıl Niye?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendimle
Sadece yürüş yapıp müzik dinlemek isterdim, slow müzik tercihimdir.
İleride sahipleneceğim kedimleee
Bazı sorulara cvp verilmiyor...
...
Kim olduğunu Yazmıyorsun demek
Sevdiğin birisi olabilir diye düşünüyorum. Ya o seni sevmiyordur ya da başka bir mesele vardır
aklımda biri yok
Hmm. Benimle görseldeki sokakta yağmurlu havada güzel müzik eşliğinde dans etmek istermisiniz?
Kimseyle
Süleyman Çakır'la dans edersin bence 😀
JAJSSJSBSBSHHW Oktay abi cok yasli
😂😂 yaşlı evet ama yinede karizma
Nsneejejwjejw
Hiç kimseyle.
Niye?
Hiç kimseyle
Neden?
Dans etmek için birine ihtiyacım yok
Niye?
Onunla