Müzik & Etkinlik Güne bir şarkı sözü bırak devamı gelsin? LuciferTabu Takip Et Xper 5 Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Ateşle oynama Güncellemeler1 yıl Bugünlerdegeçicek - Bacım bari kız arkadaşlarımıza yürüme😂 Güne bir şarkı sözü bırak devamı gelsin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 14,9b cevap paylaştı. Göz yaşları kalbin ifade edemediği kelimelerdir 0 0 Yorumla
Angelgloss Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Demir attım yalnızlığa 1 18 Yorumla LuciferTabu 1 yıl Bir hasret denizindeeeeeee Yorumla Angelgloss 1 yıl 😔 Yorumla LuciferTabu 1 yıl Ve şimdi hayallerim , o günlerin izinde Yorumla Angelgloss 1 yıl Sende şarkı yazarı çıktın be🙄 Yorumla LuciferTabu 1 yıl Sana bir şarkı tavsiyem var Yorumla Angelgloss 1 yıl Neymis Yorumla LuciferTabu 1 yıl Unut demek çok kolay gel bana sor bide… Yorumla Angelgloss 1 yıl Bu nerden çıktı simdi🙄 Yorumla LuciferTabu 1 yıl İyice düşününce anlarsın😏 Yorumla Angelgloss 1 yıl Ben bı düşüneyim🤔 Yorumla LuciferTabu 1 yıl 😏😏 Yorumla Angelgloss 1 yıl 🙈🙈.. Yorumla Bugünlergeçicek 1 yıl Sanki sevdan kanımdaaa, yazılmış yüreğimeee Güllüyü çok severim Yorumla LuciferTabu 1 yıl Şimdide bu kıza mı yürüyorsun. Yeter be Yorumla Bugünlergeçicek 1 yıl Heee knk Yorumla Angelgloss 1 yıl @Bugünlergeçicek yürü git🤨 Yorumla Angelgloss 1 yıl Lucifer senin profile noldu öyle ya Yorumla Angelgloss 1 yıl Lucifer yürü be 🙂 Yorumla
yagmursira Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 yıl Esti, esti rüzgar, durmaz sular, akar şelale... 2 7 Yorumla LuciferTabu 1 yıl Sensiz benim içim buruk, sanki boş bir terane Yorumla yagmursira 1 yıl Müzik zevkini sevdim. Yorumla LuciferTabu 1 yıl O zaman devamını sen getir….Ateşle oynama Yorumla yagmursira 1 yıl Ateşle oynama, sonunda ellerin, dillerin yanacak. Yorumla LuciferTabu 1 yıl Sevgilim sen ve ben sevgiden Yorumla LuciferTattoo 1 yıl Yeni hesap açtım Yorumla LuciferTattoo 1 yıl Yağmur Yorumla
Bugünlergeçicek Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Para para paraaa 1 8 Yorumla LuciferTabu 1 yıl Varlığı bir dert , yokluğu yaraaaaaa Yorumla Bugünlergeçicek 1 yıl 😂😂😂 Yorumla LuciferTabu 1 yıl 😏😏😋 Yorumla Bugünlergeçicek 1 yıl 🤯🤯🤯😴😴😴🤓🤓🤑🤑skdkdk Yorumla Bugünlergeçicek 1 yıl Kardeşim bari güncelleme de bana özel yazmasaydın Yorumla LuciferTattoo 1 yıl Bu hesabım kapandı yenisini açtım😈 Yorumla Bugünlergeçicek 1 yıl @LuciferTattoo Allah bilir neler yaptın da kapandı hesabın😂 Yorumla LuciferTattoo 1 yıl Yazarsan söylerim ben yazamıyorum Yorumla
NickimYokki00 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Yak gel 1 44 Yorumla LuciferTabu 1 yıl Bildiğin ne varsa, sat gel gözüm yok para pulda Yorumla Bugünlergeçicek 1 yıl Yalnızız sanadır bu hasretimmm 😀 Yorumla NickimYokki00 1 yıl Dön gel vaktimiz daraldı Yorumla Bugünlergeçicek 1 yıl Zaten şu yalan dünyada Yorumla NickimYokki00 1 yıl Yen inadı @bugünlerdeçicek Yorumla LuciferTabu 1 yıl @Bugünlergeçicek cevapsız bırakma burayı bak Yorumla NickimYokki00 1 yıl Unuttu bizi kanka :( Yorumla Bugünlergeçicek 1 yıl Yok kankalar unutmadım 🤩 😂 Yorumla LuciferTabu 1 yıl Adama kanka deme lazım olur Yorumla NickimYokki00 1 yıl Pas vermiyor :)) Yorumla LuciferTabu 1 yıl 😂😂 Düzgün bir kız Yorumla NickimYokki00 1 yıl İsteğimi kabul etmedi. Kabul etse mesaj da atamam :) Yorumla LuciferTabu 1 yıl Düzgün kız. Diğerleri gibi olsa üstüne atlardı peşini bırakma bence😂 Yorumla NickimYokki00 1 yıl Ah nerede vah nerede:) gelseydi bi iki gözümün çiçeği:) Yorumla LuciferTabu 1 yıl Cano aramızda kalsın, utandı bence sana dönecek. Yorumla LuciferTabu 1 yıl Bak bana yazdı, kanka utandırıyorsun beni. Kendimi toplayım ekleyeceğim onh dedi Yorumla NickimYokki00 1 yıl Heyecanla bekliyorum 😂 Yorumla Bugünlergeçicek 1 yıl @lucifertabu ne diiyon be ne yazması ikinizi odaya kapatıp yemek de vermem aç aç birbirinizi yersiniz he şunlara bak birlik oldular Yorumla LuciferTabu 1 yıl Hayrunisa böyle konuşma. Utanma bence açıl😂 Yorumla Bugünlergeçicek 1 yıl Hayrunisa kim :) Yorumla LuciferTabu 1 yıl Adım hayrunisa demedin mi Yorumla NickimYokki00 1 yıl boş ver uğraşma bütün cazibesi gitti :) Yorumla LuciferTabu 1 yıl Olum adından dolayı cazibesi gittiyse sen ona betül falan de bak vazgeçme😂 Yorumla NickimYokki00 1 yıl Ben ilk adımı attım o tekme attı bize 😄 Yorumla LuciferTabu 1 yıl Ah hayrunisa ah, bu kaçıncı kısmet. Geldin 38 yaşınaaaa ah Yorumla Bugünlergeçicek 1 yıl @lucifertabu :) şaka mısınız abi akşam akşam İşten geldim yorgunum zaten 🤦🏻♀️ Yorumla LuciferTabu 1 yıl Bak mis gibi çocuk. Hayrunisa evlere temizliğe gidiyor hem bu hayattanda kurtulursun Yorumla Bugünlergeçicek 1 yıl Skkdkdkdldldldldldllflc Yorumla NickimYokki00 1 yıl Sen çalışma ben bakarım sana :) Yorumla LuciferTabu 1 yıl Neyse ben pası verdim. Hakkınızda hayırlısı olsun. Yorumla Bugünlergeçicek 1 yıl Yok kanka sağ ol kendime yetiyorum 😂 Yorumla NickimYokki00 1 yıl Bütün büyüyü bozdun içine ettin :) hayallerimle oynadın 😄 neyse ararsan ben buradayım. Bu arada ne işle meşgulsün Yorumla LuciferTabu 1 yıl Ev temizliğine gidiyor. Yorumla Bugünlergeçicek 1 yıl Asistanım ben ofisi temizliyorum aynen lucifer knk aynennn😂😂😂 Yorumla NickimYokki00 1 yıl Otur evinin kadını ol ne asistanlığı :) Yorumla LuciferTabu 1 yıl Baksana dinlemiyor kardeşim. Geçen bir kuyumcu ile tanışmış. Adam dükkanına davet etmiş. Burayı silsem haftalık ne gadar verün demiş😂 Yorumla LuciferTabu 1 yıl Adamda demiş bu ne ayak Yorumla Bugünlergeçicek 1 yıl :) teşekkürler Yorumla NickimYokki00 1 yıl Son kararın mu şimdi :) Yorumla Bugünlergeçicek 1 yıl 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Yorumla NickimYokki00 1 yıl Tamam vurma kendine :) Yorumla LuciferTabu 1 yıl Belkide sana sübliminal mesaj veriyordur kerimcan durmaz şarkısı ile 😂 Yorumla NickimYokki00 1 yıl Yapmaz o öyle şeyler:) bugünlerde geçiçek barışacağız inanıyorum :) Yorumla Bugünlergeçicek 1 yıl @lucifertabu @nickimyokki00 neyse beyler siz dalganıza bakın, hayırlı geceler. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Göz yaşları kalbin ifade edemediği kelimelerdir
Demir attım yalnızlığa
Bir hasret denizindeeeeeee
😔
Ve şimdi hayallerim , o günlerin izinde
Sende şarkı yazarı çıktın be🙄
Sana bir şarkı tavsiyem var
Neymis
Unut demek çok kolay gel bana sor bide…
Bu nerden çıktı simdi🙄
İyice düşününce anlarsın😏
Ben bı düşüneyim🤔
😏😏
🙈🙈..
Sanki sevdan kanımdaaa, yazılmış yüreğimeee Güllüyü çok severim
Şimdide bu kıza mı yürüyorsun. Yeter be
Heee knk
@Bugünlergeçicek yürü git🤨
Lucifer senin profile noldu öyle ya
Lucifer yürü be 🙂
Esti, esti rüzgar, durmaz sular, akar şelale...
Sensiz benim içim buruk, sanki boş bir terane
Müzik zevkini sevdim.
O zaman devamını sen getir….
Ateşle oynama
Ateşle oynama, sonunda ellerin, dillerin yanacak.
Sevgilim sen ve ben sevgiden
Yeni hesap açtım
Yağmur
Para para paraaa
Varlığı bir dert , yokluğu yaraaaaaa
😂😂😂
😏😏😋
🤯🤯🤯😴😴😴🤓🤓🤑🤑skdkdk
Kardeşim bari güncelleme de bana özel yazmasaydın
Bu hesabım kapandı yenisini açtım😈
@LuciferTattoo Allah bilir neler yaptın da kapandı hesabın😂
Yazarsan söylerim ben yazamıyorum
Yak gel
Bildiğin ne varsa, sat gel gözüm yok para pulda
Yalnızız sanadır bu hasretimmm 😀
Dön gel vaktimiz daraldı
Zaten şu yalan dünyada
Yen inadı @bugünlerdeçicek
@Bugünlergeçicek cevapsız bırakma burayı bak
Unuttu bizi kanka :(
Yok kankalar unutmadım 🤩 😂
Adama kanka deme lazım olur
Pas vermiyor :))
😂😂 Düzgün bir kız
İsteğimi kabul etmedi. Kabul etse mesaj da atamam :)
Düzgün kız. Diğerleri gibi olsa üstüne atlardı peşini bırakma bence😂
Ah nerede vah nerede:) gelseydi bi iki gözümün çiçeği:)
Cano aramızda kalsın, utandı bence sana dönecek.
Bak bana yazdı, kanka utandırıyorsun beni. Kendimi toplayım ekleyeceğim onh dedi
Heyecanla bekliyorum 😂
@lucifertabu ne diiyon be ne yazması ikinizi odaya kapatıp yemek de vermem aç aç birbirinizi yersiniz he şunlara bak birlik oldular
Hayrunisa böyle konuşma. Utanma bence açıl😂
Hayrunisa kim :)
Adım hayrunisa demedin mi
boş ver uğraşma bütün cazibesi gitti :)
Olum adından dolayı cazibesi gittiyse sen ona betül falan de bak vazgeçme😂
Ben ilk adımı attım o tekme attı bize 😄
Ah hayrunisa ah, bu kaçıncı kısmet. Geldin 38 yaşınaaaa ah
@lucifertabu :) şaka mısınız abi akşam akşam İşten geldim yorgunum zaten 🤦🏻♀️
Bak mis gibi çocuk. Hayrunisa evlere temizliğe gidiyor hem bu hayattanda kurtulursun
Skkdkdkdldldldldldllflc
Sen çalışma ben bakarım sana :)
Neyse ben pası verdim. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Yok kanka sağ ol kendime yetiyorum 😂
Bütün büyüyü bozdun içine ettin :) hayallerimle oynadın 😄 neyse ararsan ben buradayım. Bu arada ne işle meşgulsün
Ev temizliğine gidiyor.
Asistanım ben ofisi temizliyorum aynen lucifer knk aynennn😂😂😂
Otur evinin kadını ol ne asistanlığı :)
Baksana dinlemiyor kardeşim. Geçen bir kuyumcu ile tanışmış. Adam dükkanına davet etmiş. Burayı silsem haftalık ne gadar verün demiş😂
Adamda demiş bu ne ayak
:) teşekkürler
Son kararın mu şimdi :)
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Tamam vurma kendine :)
Belkide sana sübliminal mesaj veriyordur kerimcan durmaz şarkısı ile 😂
Yapmaz o öyle şeyler:) bugünlerde geçiçek barışacağız inanıyorum :)
@lucifertabu @nickimyokki00 neyse beyler siz dalganıza bakın, hayırlı geceler.