Güncellemeler
+1 yıl
Emekli kuaförüm arkadaslar kuaför değilim eski ortama depremden uzun zaman sonra geldim müşterilerim patronuma bi baktım sadece 😂🤗
İlla her dıygusal ask acılı seyler dinleyen insanlara ask acısı çekiyor diyebilir miyiz?
Kuaföre geldim ve milleti ask acısına boğuyorum ahahs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
duygusal bırı oldugunuzdan olabılır. genelde benım sarkılarım o sekılde. slow metal nu metal klasık muzık ne dınlersem dınleyım slow.. ya da aşkı sevdıgımden mı bulamadıgımdan eksıklık mı bılemıyorum
Aslında duygusal olmasamda dinlerim ben seviyorum mesela bu tarz millet ask acısı çektiğimi sanıyor
Müşterileri bunalıma sokuyormusum
hahah:) olsun sen arada normal muzıkte dınle mılet kendını kesmeden. yoksa mılet moda gırıp saclarını kazıtır sana
Mesela kesim sırasında sunu açmıstım denk geldi kadın saçımı kestiğime pişman olacağım sayende dedi patron bi bakıs attı hiç unutmam 😂yemin ederim tesadüf oldu
https://youtu.be/fnD64yCKULI
bence sen bıde. lavobonun kenarına hafıf meze bır bardakta rakı koy musterıye. musterı o an onu kel bırraksanda umursamaz :) alemsin
Ahah bu iyiydi
bak bunu düşün. adresı ver bana bende gelırım benım sacımıda boya ısteddıgın renge kafana göre zaten beyazlıyor asırı seekılde. babam 80 yasında beyaz yok. sankı babam oglum ben babasıyım :)
Ben kuaför değilim öylesine gidiyorum Şu an yks öğrencisiyim Bide Erkek işlemi patronumuz almıyor
cok ııyı yapmıssın hem oku hem calıs. bu arada sakaydı bayana yaptırmam zaten. genelde 30 yıldır aynı berberımı tercıh edıyorum dedıkodusuda ıyıdır :)
Diyemeyiz, demeyiniz. Ben de hüzünlü şarkılar dinlerim ama üzgün değilim, aksine dinleyince mutlu bile oluyorum. :))
Yoo değildir. Hiçbir sorun yokken canı üzülmek istemiştir ben o zaman açıyorum. 😂😂 Çok dinlemem enerji tüketiyor çünkü
Ben her zaman dinlerim severim ama bunalıma sokuyor insani
Hmm
Her insanın iyi si ile kötüsü ile yaşadikları var herkes üzulebilir konu sadece aşk değil ;/
Üzgün olmasam bile açıp duygusal şarkı dinliyorum 😂
İçinde burukluk vardır
Melankolik olabilir
Üzgündür bence
evt ben üzgünken dinliyorum
Evet oyledir
Sadece ritmi hoş olduğu için dinliyorum bazılarını
Bazen evet
Ben üzgünüm
Ateşle oynama