Güncellemeler
+1 yıl
Wires ve Flawless: zaten bildiğim ama beğenmediğim parçalarLost it to Trying: bu bambaşka bir şey, seveni vardır ama ben değilimKnee Socks ve Arabella: detayı okuduğuna emin misin? Nico and The Niners: biliyorum bunuu, güzel. East is up! Suicidal Thoughts: rap esintileri aramıyorum, ama idare etmez değil. Horns: kötü değil ama aradığım da değil. Freak: ya ne alakası var. Bir Kızla Yattım: (...) neden bu kadar gırtlak? senden bir şey keşfedemedim ama yine de teşekkür ederim
Güncellemeler
+1 yıl
affedersiniz, parmakcağızlarım yanlış yere dokunmuş olmalı. bu, "belenka" için cevaptı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Wires-The Neighbourhood
Flawless-The Neighbourhood
Lost it to trying-Son Lux
Knee socks-Arctic Monkeys
Arabella-Arctic Monkeys
Nico and the niners-Twenty One Pilots
Suicidal thoughts-Josh A & Jake Hill
Horns-Bryce Fox
Freak-Sub Urban
Çiçekli gömlekler-Bir kızla yattım
liste daha da uzun aslında ama bu aralar bunlara baya taktım
işlkjhga
chase atlantic, the weeknd, the neighbourhood, seafret, the beatles, the smiths, cigarettes after seks
Sarılsak mi artik
beğenmedim, üstelik bass gitar sesi bile duyamadım
This is the end
hangi "This is the end", anlaşılan bilindik bir parça değil
Gayet biliniyor bilmesi gereken insanlar tarafından, yalnızca popüler kültür malzemesi değil. Şarkının adı The End, her iki şekilde de google'a yazdığında ilk sırada çıkıyor.
tamam da sen bana The End demedin ki, This is The End dedin. Bana The End dersen aklıma ilk gelen The Doors olur. Bu sefer de "hayır hayır, In The End olacaktı" demeyesin. :D Nihayetinde, The Doors da iyidir Linkin Park da, bir şeyi savunmana gerek yok. :)
Riders on the storm yazıcaktım klavyem sürçmüş :d şaka bir yana şarkı "This is the end" diye başlıyor o yüzden öyle yazdım.
Riders On The Storm, "riders on the storm" diye başlar, hatta hatırladığım kadarıyla "this is the end" sözü şarkının devamında da yok. Bence sen beni şakalamaya çalışıyorsun; ancak böyle açıklanabilir.
Çok yanlış anladın ama önemi yok bir önceki mesajımda "This is the end" diye başlıyor o yüzden öyle yazdım. Dediğim yerden önceki kısmı unut görmezden gel 🙋