Şarkı dinlemeyi seviyorum En iyi ağrı kesici olan müzik, ağrıların hafiflemesi ve dinmesinde önemli rol oynar. Özellikle sebebi bilinmeyen bazı ağrıların sadece müzikle dindiğinin görüldüğü olmuştur. Müzik dinlemek, ruhunuza, ruh sağlığınıza iyi gelir. Müzik dinleyerek kendinizi daha mutlu ve huzurlu hissedebilirsiniz. Hatta bazı psikolojik hastalıkların çözümlenmesi için müzikle tedaviler uygulanabiliyor. Müzik dinlemek stres kontrolünde de oldukça etkilidir. Kişiyi sakinleştirir ve öfkesini azaltır. Örneğin; trafikte sakin ve yavaş müzikler dinlemek, sevdiğiniz müzikleri dinlemek öfkeyi azaltır ve daha kolay bir yolculuk geçirmenizi sağlar.
Normalde herhangi bir anlam aramam bir şarkıda fakat hayatın anlamını ararken kısmen depresif şarkılar dinlemek haz veriyor. Ran out of all the meaning diye şarkıya devam ederken hakikaten bir şeyin anlamı olmadığını falan hatırlıyorum sürekli. :D
Anlam ifade ediyo anlatamadığın ya da ıfade edenedıgın şeylerin tanımı bence şarkılar hem duygu yüklü hemde sevda yüklü bence her şarkının bır anısı hıkayesı var daha özel kılıyo bence bır şarkıyı
Bir şarkıda aradığım şey, beni dinlendirsin, ruhuma iyi gelsin ve müziği huzurlu hissettirsin. Müzik dinlerken hayal kuramayacaksam, o müziği dinlemeyi tercih etmiyorum genelde 🍀
Şarkı demek hayat demek. Hayatın her anında bize eşlik ediyor onlar. Beni anlatan şarkı sözüne gelecek olursak da "Severse soldan silerse sağdan inersin hoppaa döneree gözüm"