Ben
Bu tuzlu meltem mi böyle genzimi yakan yoksa dokundu mu sarf ettiğin sözler çökerken sahile gece sinsi bir duman...
Ben
Bu tuzlu meltem mi böyle genzimi yakan yoksa dokundu mu sarf ettiğin sözler çökerken sahile gece sinsi bir duman...
"Her seven sonunda düşüyor derde.. Bu aşk kitabının yazanı nerde? Bir aşık inandı, çok sevdi diye.. Terk etmek kanun mu, aşk kitabında?"
şu an bu şarkıyı dinliyorum o yüzden bunu paylaşmak istedim..
https://www.youtube.com/embed/dsJFzAWjw1MSana acı çektireceğim beni bu cehenneme soktun ben senin derinin altındayım içinde ki şeytan sana neyin çarptığını asla bilemeyeceksin burada olacağım
Cevap
1Cevap
En sevdiğim şarkı değil ama John Lennon'un Imagine şarkısındaki "Imagine all the people living life in peace" kısmı en sevdiğim şarkı kesiti diyebilirim.
Müzik tarzına uymuyor olabilir ama sözlerinin Türkçeye çevrilmiş halini Google'da bulabilirsin bi bak derim.
Özellikle bizim toplumumuz tarafından pek hoş karşılanmayacak bir şarkıdır ama sözlerinde belirttiği gibi hayal edersen biraz düşünürsen haklı olduğunu anlayabiliyorsun
Tümüyle tartışmalı bir şarkı olabilse de benim yazdığım kesit bence tartışmasız olması gerekendir. Herkesin Barış ve huzur içinde yaşadığını hayal etmek güzel olmalı.
Bu arada İncir de güzel şarkı. 😂
Bazen bazı şeyleri hayal etmesi bile güzel be kanka
Turp gibiyim turp turp şurup gibiyim şurup
Çığlık kısımları
Darlama buradan bi' s2tir git len!
Ben Fero :D :D
Yok yok estağfurullah :'D
Hayır eğlencesine aklımda kalmış o yüzden yazdım onu daha çok hard metal.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?