Birleşik Kralık'taki bir şubesinde olacakmış bu.
Antisosyal gençleri sakinleştirmek amacıyla yapacaklarmış :)

Var, sakinleşmem lazım.
Hayır, gerek yok.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Birleşik Kralık'taki bir şubesinde olacakmış bu.
Antisosyal gençleri sakinleştirmek amacıyla yapacaklarmış :)

Bu kadar saçma pek az şey var. Bu yapılması planlanan şey Bahar Candan kadar saçma bir şey. Asosyal diye nitelendirdiği insanların yüzde %90'ı toplumun sahteliğinden dolayı yalnızlığı seçiyor. Kaldı ki klasik müzik gençlerin hiç yüzüne bakmadığı tek müzik tarzı. Böyle bir şey yaparsa baya dibe düşer McDonald's ⑉
Böyle bireylerin klasik müzikle sakinleşeceğini düşünmüyorum, farklı bir kişilik bozukluğu. Normal sinirli halimleyken beni klasik müzik sakinleştirmez, sakinleşmem için yemek olsun yeterli🤓
Cevap
7Cevap
Hayır, gerek yok.
Antisosyal insanlar zaten fazla sakin ve sessiz oldukları için antisosyal olmuyorlar mı? Onu anksiyete sahibi insanlara yapmaları lazım.
Türkiye'de olsa dayı aç ordan bi Müslüm babaaa, her şeydeee sen varsııın unutamadııımmm diye diye protesto ederler...
Ben aksine daha da sinirlenirim bir süre sonra sgsgsb
Parasını da onlar verirse çok sakin olabilirim aşsldda
Antisosyal ile asosyali karıştırmayın! Antisosyal uyumsuz, sorunlu, zorba, kavga çıkarmaya meyilli, arıza tipler. Asosyallikle alakası yok 😅 yorumdakilere hitaben acikliyorum.
çokta gerek yok aynı zamanda bir fast food zincrinde klasik müzik çalması garip bu sorun hemen klasik müzik çalınıpta halledilecek iş değil
O fiyatlarla bizi sakinleştiremezler zam üstüne zam
Uğradığım bir yer değil
Harika olur ben de asosyalim
Komik mi bilmiyorum ama kahkaha attım
Onların da çok umrundaydı dsfklşs
Eeevet bu lazım bence
Antisosyaller zaten sakinler
İlginç ama güzel olur
Antisosyal değildir, asosyaldir.
Asosyal olmasın
McAntisocials mı olacak o şubesinin adı
McAntisocial's daha doğru olur hatta