Müzik & Etkinlik Hangi yörenin türkülerini seviyosunuz? ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/yHw-dtkRk3kİnce belli kızlara selam olsun 😂 Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Hangi yörenin türkülerini seviyosunuz? Hangi yörenin türkülerini seviyosunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Türkü dinlemiyorum kanka 1 2 Yorumla ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ +1 yıl Kanka gımıldan'ı dinlesene bı 😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl Bakarım kanka bir ara da türkü kültürü hiç yok bende :D
Vanwa Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Ayırt etmiyorum aslında o anki ruh halime bağlı biraz Hepsini dinlerim kulağıma hoş gelsin yeterki 😊 1 0 Yorumla
Oagit Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 73% +1 yıl iç anadolu bozlak Karadeniz bazı ege Türkleride güzel 1 0 Yorumla
huzurumyokkanks Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ege yöresinin türkülerine hayranım. 1 1 Yorumla ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ +1 yıl Bendee Gımıldan'ı dinledin mi hiç Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Hiçbir yörenin sevmiyorum 1 2 Yorumla ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ +1 yıl Neden Yorumla ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ +1 yıl Gımıldan'ı dinler misin bı 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Türkü dinlemiyorum kanka
Kanka gımıldan'ı dinlesene bı 😂
Bakarım kanka bir ara da türkü kültürü hiç yok bende :D
Ayırt etmiyorum aslında o anki ruh halime bağlı biraz
Hepsini dinlerim kulağıma hoş gelsin yeterki 😊
iç anadolu bozlak Karadeniz bazı ege Türkleride güzel
Ege yöresinin türkülerine hayranım.
Bendee
Gımıldan'ı dinledin mi hiç