Türkçesi kendine iyi bak :)
Güzel kalplere huzur diliyorum 🌹
Keyifli dinlemeler iyi ve güzel insanlara...✨🌸
Türkçesi kendine iyi bak :)
Güzel kalplere huzur diliyorum 🌹
Keyifli dinlemeler iyi ve güzel insanlara...✨🌸
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Şarkı çok güzelmiş :) fantastik filmlerde ki şarkıları hatırlattı
Beğendin mi?
Evet beğendim
Sizin kadar güzel mi peki hanımefendi 🙂
Yaşından utan be
Beni görmediniz bile beyefendi abi?
Adam yürüyor resmen polis yokmu?
Konya OSMZNSNXJSÖçŞS
Niye böyle tepki vermişsiniz ya? Farkındaysanız "Abi" diye hitap ediyorum. Ve bu kişi herkese saygılı , kötü niyeti yok 😃
Çok teşekkür ederim hanımefendi beni zaten sadece siz anlıyorsunuz bunlar alışmış burada herkese sapık gözüyle bakmaya
15 yaş küçük senden neredeyse kızın yaşında Ayıp be ayıp Savcı yok mu burada?
Evet beyefendi abiciğim siz üzülmeyin:) herkese karşı kibar ve iyi niyetli siniz sorun değil ✨
@TwitterBabacan ya sarkıntılık ettiği yok , ben ne anlatıyorum burada abi diye hitap ediyorum ya niye duyar kasıyorsunuz anlamıyorum. Bu abi herkese karşı böyle sürekli hanımefendi ve beyefendi diye hitap eder sorduğu sorular gayette ahlak çerçevesi içinde
Bunlar anlamaz hanımefendi siz boşverin önemli değil benim için
👍👍👍
"da" birleşik yazılır. 😑
Üzgünüm otomatik klavyeden yazıyorum, ve özen gösteremem o kadar. Duyarcı arkadaşım:)
Bu arada yazdığın cümlede de virgül ve noktayı yanlış kullanmışsın. Duyar kasmıyorum sadece gördüğüm yanlışı söylemiştim.🙄
Peki bu yanlışı söyleyip benim ve senin hayatın da ne değişecek? Ben YKS sınavını geçtim kardeşim. Ayrıca sen de klasik herkesin sadece (mı, mi , de, da) yazım kuralını bilenlerdensin :) ve bunu bilmeyen insan evladı yoktur ki kaldı ki otomatik klavyeden yazıyoruz bilmem anlatabildim mi?
Çok hoş bir şarkıya benziyor
Dinleyebilirsiniz...
Kürtçe müzik dinlemiyorum
Güzel şarkı
güzel olur
Dinlemedim
Önemli değil