Türk Sanat Musikisi Sevenler Derneği'nde, Zeki Müren'in şarkılarını sevenler ile Bülent Ersoy'un şarkılarını sevenler arasında çıkan silahlı kavgada, iki kişi hayatını kaybetti.

Türk Sanat Musikisi Sevenler Derneği'nde, Zeki Müren'in şarkılarını sevenler ile Bülent Ersoy'un şarkılarını sevenler arasında çıkan silahlı kavgada, iki kişi hayatını kaybetti.
Ya bütün mesele bitmiş sıra Bülent Ersoy mu Zeki Müren mi daha iyi diye kavga mı edilir ya. Ben elbette Zeki Müren derim. Boşuna sanat güneşi lakabını almamış. Bülent Ersoy'un da illaki güzel söylediği parçalar vardır ama Zeki Müren bir başka. İki kişi de pisi pisine ölmüş ne diyeyim.
Şaka gibi bir haber yine. insanlar böyle saçma şeyler yüzünden genelde kavga edebiliyor. hatta bir söz vardı doğrusunu tam hatırlayamıyorum. zeki kişiler fikirleri saf insanlar da kişileri tartışırdı diye. yani iki sanatçımız var hangisi daha iyi diye birbirine saldırmak çok saçma bazen sadece sanattan keyif almak gerekiyor.
Ben Zeki Müren’i seviyorum. Kulağıma sesi ilaç gibi geliyor. Ama gereksiz kavgalara son derece karşıyım. Hayat kısa. Eminim Zeki Müren hayatta olsaydı o da bu tür davranışları kınardı. İnsanımız kendine yazık etmeye bayılıyor.
Kulaklarınızın pası silinsin biraz 🥳
Allah akıl fikir versin... 😃 Tabiki Zeki Müren
Teşekkür ederim
Cevap
10Cevap
İkisi'de güzel bence. ikisinin'de kulvarı farklı. Bülent Ersoy'daki gırtlak Zeki Müren'de yok Zeki Müren'deki edâ ve dinginlik Bülent Ersoy da yok. her ikisini de dinlerim birisi Güneş diğeri Diva. Her ikisinin müzik sektörüne katkısı haddinden fazla.
Aaa şaka gibi.. Fenaaa 🤣
İkisi de abartılı söylüyor ama ben zeki derdim
Ölenler zekici miymiş bülentçi mi acaba
Linkte yazmamış ☺
Zeki Müren kadar kaliteli bir ses sanatçısı daha gelmez bu ülkeye Bülent Ersoy ise onun çakması bir nevi çin malıdır birbirini kıyas söz konusu dahi değildir.
Allah kimsenin aklını başından almasin akıl fikir versin amiiiiin
ne alaka arkadaş
Müzik birleştirir öldürmezdi hani
Ölenler zeki Mürenin yanına gittiler şimdi bol bol dinlerler
Zeki Müren daha iyi söylüyor. Kahrolsun, Zeki Müreni beğenmeyen vatan hainleri 🤣🤣
Ikisini de bayıla bayıla dinlemem. Bülent Ersoy egosundan ötürü ayrı bir antipatik geliyor bana
Of ne saçma şeyler yaa! İki can gitmiş ne önemi var hangisi daha iyi.
Bülent Ersoy'a bile sorulsa bu soru Turkiyenin doğan güneşi Zeki Müren der
ikisininde sesi güzel ve güçlü birini seçmem ayıp olur
ilk başta şaka sandım başlığı görünce ama türkiyede yaşadığımız için normal geldi şu an olabilir
Zeki müren
Seni sordum yıldızlara. Seni sordum yalnızlara. Seni sordum kuşlara uçan kuşlara
Çok komik. Ben zeki müren için kurşun atar kurşun yerim
Bizim böyle sanatsal tartışmalara ihtiyacımız var
tabii ki zeki müren. naif söylemesi harika
Bir bu eksikti!
İkiside ayrı güzel seslere sahip
Zeki müren
Millet iyice şaşırdı
Bu ülke cidden kafayı yemiş
Yok artıkkk :O millet napcanı şaşırdı
Bülent ersoy diyenin kulağı yoktur abi
Zeki murel
aleyna tilki