Sustu içimdeki yorgun yüzündeki düştü elindeki öldü bir melekti veda etmeden gidilmez çocuk bu vedadan sayılmaz çocuk bir melek ölürken böyle sessiz durulmaz çocuk ~~~
Aşık oldum şarkıya 15 dakikadır dinliyorum. İlk saniyelerinde işte bu dedim dinlerim ben bunu hdhsjs dinlediğim türde bir şarkı fransızca öğrenmeye başlamıştım geçen sene bunu çeviririm ben hiçbir yerde bulamadım ćevirisini. Neyse çok tesekkür ederim günüm güzelleşti 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hiçbir şarkı sözünün altını dolduramıyorum iyi hoş yazmışlar da şu an boş yani😬
Sustu içimdeki yorgun yüzündeki düştü elindeki öldü bir melekti veda etmeden gidilmez çocuk bu vedadan sayılmaz çocuk bir melek ölürken böyle sessiz durulmaz çocuk ~~~
Öf o kadar yazmıştım nereye kayboldu ya 🥺 neyse yazmıyorum ne Half a Man şarkısıydı dinleyin sözleri yürek burkuyor ah ah 😔
Bu şarkı için düşüncelerini tahmin edip ne yazıcağını aşağı yukarı tahmin ettim 🥹 o kadar güzel ki spotify’de en çok dinlediğim müzik <3
Ya çok mutlu oldum şarkıyı büyük ihtimalle bilmezsin diye düşünmüştüm Dean Lewis efsane adam ya 🥺
Ya bende öyle 🥹 bu şarkı benim için çok önemli, bazı şeyleri hatırlatıyo anısı var 🥺 birde “elle me manque” dinle umarım seversin
Aşık oldum şarkıya 15 dakikadır dinliyorum. İlk saniyelerinde işte bu dedim dinlerim ben bunu hdhsjs dinlediğim türde bir şarkı fransızca öğrenmeye başlamıştım geçen sene bunu çeviririm ben hiçbir yerde bulamadım ćevirisini. Neyse çok tesekkür ederim günüm güzelleşti 🙂
Beğenmene çok sevindim, banada dean’i dinlemek çok iyi geldi Benimde güzelleşti. Kendine iyi bak🙋🏻♂️ iyi geceler 🙃🙂
Hoşçakal iyi geceler 🥺🙋
Hoşçakal 🥺
Seninde yüreğin yansın başka eller de mum gibi.
Sweet dreams are made of this
En güzel yerinde çığlıklar var
...
Yazdım.
Baya iyimiş hangi şarkı bu
Sessizliğin şarkısı.
En güzel şarkı o
İm so lonely