Diyelim ki bir şarkıcıya veya bir şarkıya kafayı takıyorum ve sürekli dinliyorum. Bir arkadaşım ya bu da biraz abartılıyor deyince acayip sinirleniyorum. :D Sanane yahu, demek ki seviyoruz ve abartıyoruz. :D

Diyelim ki bir şarkıcıya veya bir şarkıya kafayı takıyorum ve sürekli dinliyorum. Bir arkadaşım ya bu da biraz abartılıyor deyince acayip sinirleniyorum. :D Sanane yahu, demek ki seviyoruz ve abartıyoruz. :D

Sevdiğim şarkıları az dinlemeye çalışırım ki tadını, zevkini yitirmesin. Ayriyeten bende gerçekten özel bir yeri varsa zorla dinlemeye çalışmam, takarım kulaklığımı kapatırım gözlerimi hayattan 3 dakikalığınada olsa ilişkimi keserim.
Abartı olduğundan değilde beğenilmeyeğini bildiğim için kimseye dinletmem çok değişik bir müzik tarzım var çünkü beğenmediklerini söylediklerinde üzülürüm sonra 😂
katılıyorum :D
Cevap
7Cevap
hayır başkalarının düşüncesini önemsemiyorum.
Hayır elbette benim sevdiğimi bir başkası sevmeyebilir doğal olarak zevkler ve renkler sonuç itibarıyla..
sevmeyebilir ama kötülemesinler :D
Evet, mesela Abel çok severim.. Ama ergen tayfası tarafından saçma sapan magazin malzemesi yapılması sinir bozucu 😅
hahah bence de
Sevdiğim bir şarkıyı herkes abartmaya başlayınca o şarkıdan soğuyorum maalesef.
aa bu da ilginçmiş
Benim sevdiğim şarkıları değil sevmediğim şarkıları abartıyorlar oha çok iyi diye örnek mi sefo uzi çakal topla hepsini no 1'in sol baş parmağı etmez
Aşkın olayın çok güzel ve beğendiğim bir şarkıydı tüm editlerde kullanıldıktan sonra soğudum şarkıdan
Michael Jackson'ın şarkılarını abartı bulsalar çok üzülürüm ama diğerlerine o kadar üzülmem
Hayır herkese aynı değilse özel oldugumu düşünüyorum
Yoo, üzülmüyorum. Zevkler ve renkler tartışılmaz sonuçta
yoo neden üzüleyim sonuçta zevkler renkler diye bir şey var
Buna da üzülürsem, hayatım komple üzülmek ile felan geçer sanırım.
Oyüzden sevdiğim şarkıları zevklerimi paylaşmam biride eleştiryorsa bu benim tercihim derim
Dinlediğim şarkılar hep kalitedir. Kalitesiz bulan varsa iyi müziğe erişememiştir. 😄
Onane bn seviyorsam sürekli dinlerm kimseyi ilgilendrmez bu
Neden üzüleyim benim bu şarkıyı sevmek hakkım olduğu gibi onun da abartılı bulmak hakkı, herkesin kendi tercihi, zevk ve renkleri güzel kılan şey de bu zaten.
Hayır zevkler ve renkler diyorum.
Kimsenin ne dediği ne düşündüğü beni ilgilendirmiyor.
Eskiden üzülürdüm ama şimdi umrumda değil
Neden üzüleyim ki 🤔
Yoo zevksiz diyip geçiyorum 😁😁😁😅😅😜
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?